defacto_pan2020
Foto: märsta.nu

Klart: Seriestarten skjuts upp

Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

centrum_artikel

Upplands FF har på måndagen meddelat att alla seriestarter och poolspel för barn och ungdomar skjuts upp till tidigast i juni.

Gällande seniorer i division 3-5 damer och 4-8 herrar så blir starten 13:e juni och serierna kommer att spelas som enkelmöten. Division 3 herrar där FC Arlanda spelar startar i mitten av juni och blir enkelserie.
– Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för kring smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst, skriver Svenska fotbollförbundet på sin hemsida

studenten2020_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
valvet_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
speedy_outsider