center_pan21
Foto: märsta.nu

Klart: Seriestarten skjuts upp

Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

Upplands FF har på måndagen meddelat att alla seriestarter och poolspel för barn och ungdomar skjuts upp till tidigast i juni.

Gällande seniorer i division 3-5 damer och 4-8 herrar så blir starten 13:e juni och serierna kommer att spelas som enkelmöten. Division 3 herrar där FC Arlanda spelar startar i mitten av juni och blir enkelserie.
– Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för kring smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst, skriver Svenska fotbollförbundet på sin hemsida

helgens matcher

RIK kan säkra avancemang

Fotboll Viktiga matcher i slutomgångarna. RIK kan säkra plats till Division 4 vid seger samtidigt som Märsta IK tar poäng mot Unik.

andersojag
happyhomes_sommar2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

defacto_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

eldsjal-helsida
herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
helsida_var2021
mp_host_helsida
2020_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
swedol_outsider
connys
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
centrum_sommar_out