moderat_sommar
Foto: märsta.nu

Klart: Seriestarten skjuts upp

Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

centrum_artikel

Upplands FF har på måndagen meddelat att alla seriestarter och poolspel för barn och ungdomar skjuts upp till tidigast i juni.

Gällande seniorer i division 3-5 damer och 4-8 herrar så blir starten 13:e juni och serierna kommer att spelas som enkelmöten. Division 3 herrar där FC Arlanda spelar startar i mitten av juni och blir enkelserie.
– Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för kring smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst, skriver Svenska fotbollförbundet på sin hemsida

2020_helsida
helsida_sommarlov
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider