moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Klart: Möter Önnered i kvalet

Skånela får möta Önnered vilket står klart efter att man besegrat Varberg på fredagen.

Skånela slog Varberg på fredagskvällen i en match där Skånela kunde sluta trea om Kungälv föll mot Helsingborg, men så blev inte fallet. Kungälv besegrade seriesegraren så därmed skiljde nio mål mellan Skånela och Kungälv då lagen slutade på samma poäng. Det innebär att Skånela får möta Önnered i kvalet och Kungälv tar sig an Redbergslid.

Kvalet inleds på tisdag med Skånela hemma, därefter väntar två raka bortamatcher för Skånela. Match 4 spelas i Vikingahallen 16/4 och match fem spelas 23/4. Återstår att se hur långt dessa två lag tar serien. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt till märsta.nu att hans lag ska gå in med allt att vinna och inställningen att man kan slå de bättre lagen, Önnered har man dessutom besegrat i Svenska Cupen.

2020_helsida
defacto_helsida

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Sport Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

mp_helsida_april
liber_helsida
ewas_helsida

Axelsson Zomi till Kärra

Sport Förre skånelaiten Gracia Axelsson Zomi som spelat i Boden den gångna säsongen har gjort klart med Kärra som degraderades från SHE.

marinan_helsida
connys_helsida
kvalextra

Kvitterat i kvalspelet

Sport Skånela kvitterade till 1-1 i matcher mot Drott och en avgörande match ska spelas i Vikingahallen nästa lördag.

herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Sport Jumbon Kärra pressade Skånela på söndagen men en stark avslutning bäddade för säkrad kvalplats: - En sån här match är jobbig, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Skånela vann ödesmatch

Sport Skånela vann sin sista hemmamatch för i denna säsong men tvingas troligtvis till kvalspel: - Det satt långt inne, men vi visste att det skulle avgöras sista tio minuterna, sa tränare Fredrik Wernheim Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
ewas_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider