moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Klart med världsstjärnorna till XPO

I helgen avgörs Icaniwill Invitational på Scandinavian XPO och världsstjärnorna Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez kommer för att spela match tillsammans.

centrum_artikel

Klövern Padel arrangerar Icaniwill Invitational i Scandinavian XPO på lördag och söndag, 27-28 mars. Eventet har också lockat till sig delar av den svenska padeleliten. På internationella fronten kommer Luca Sainz, världssexan Fernando Belasteguin och världsfyran Carlos Daniel ”Sanyo” Gutierrez, rapporterar Padeldirekt.se Evenemanget är coronasäkrat och den som inte kan följa live kan göra det via sajten Padel Alto.

bostad_helsida
defacto_helsida
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
mp_host_helsida
dack-helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out