defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Klart med världsstjärnorna till XPO

I helgen avgörs Icaniwill Invitational på Scandinavian XPO och världsstjärnorna Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez kommer för att spela match tillsammans.

centrum_artikel

Klövern Padel arrangerar Icaniwill Invitational i Scandinavian XPO på lördag och söndag, 27-28 mars. Eventet har också lockat till sig delar av den svenska padeleliten. På internationella fronten kommer Luca Sainz, världssexan Fernando Belasteguin och världsfyran Carlos Daniel ”Sanyo” Gutierrez, rapporterar Padeldirekt.se Evenemanget är coronasäkrat och den som inte kan följa live kan göra det via sajten Padel Alto.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

defacto_helsida
vardcentral_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider