center_pan21
Fredrik DahlinFoto: Privat

Klart med ny tränare för FC Arlanda

FC Arlanda har gjort klart med en ny tränare efter Elias Charbachi och Freddy Gonzales, Fredrik Dahlin, närmast från Brommapojkarna tar över.

centrum_artikel

Fredrik Dahlin har ett förflutet i Brommapojkarnas organisation där han varit sportchef samt i Sollentuna, Vasalund och Ängby. Han valde att hoppa på FC Arlanda för att det är en förening med mål och ambitioner, han har också sett ett antal matcher och tycker att det lovar gott inför framtiden, säger han till föreningens hemsida.

På grund av den rådande coronapandemin avbröts FC Arlandas säsong bara dagar innan sista kvalmatchen mot Kungsängen. Men Arlanda fick ändå ta klivet upp. Just nu är det dock träningsförbud fram till tidigast 24/1. När Fredrik fått sätta sin prägel på laget så vill han spela en snabb och varierande fotboll med stort bollinnehav.

Ledarstaben kring Fredrik Dahlin är ännu inte klar enligt Arlanda. Assisterande tränare presenteras inom kort.
– Vi är glada över att Fredrik har valt att bli en del av Arlandafamiljen och önskar honom ett stort lycka till. Vi ser fram emot en framgångsrik period tillsammans, skriver FC Arlanda på sin hemsida.

Fredrik är 50 år gammal, bor i Danderyd och arbetar som konsult inom retail.

helsida_var2021
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
vaccin
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
connys
vaccin-outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
nrh
mp-outsider