defacto_pan2020
Fredrik DahlinFoto: Privat

Klart med ny tränare för FC Arlanda

FC Arlanda har gjort klart med en ny tränare efter Elias Charbachi och Freddy Gonzales, Fredrik Dahlin, närmast från Brommapojkarna tar över.

centrum_artikel

Fredrik Dahlin har ett förflutet i Brommapojkarnas organisation där han varit sportchef samt i Sollentuna, Vasalund och Ängby. Han valde att hoppa på FC Arlanda för att det är en förening med mål och ambitioner, han har också sett ett antal matcher och tycker att det lovar gott inför framtiden, säger han till föreningens hemsida.

På grund av den rådande coronapandemin avbröts FC Arlandas säsong bara dagar innan sista kvalmatchen mot Kungsängen. Men Arlanda fick ändå ta klivet upp. Just nu är det dock träningsförbud fram till tidigast 24/1. När Fredrik fått sätta sin prägel på laget så vill han spela en snabb och varierande fotboll med stort bollinnehav.

Ledarstaben kring Fredrik Dahlin är ännu inte klar enligt Arlanda. Assisterande tränare presenteras inom kort.
– Vi är glada över att Fredrik har valt att bli en del av Arlandafamiljen och önskar honom ett stort lycka till. Vi ser fram emot en framgångsrik period tillsammans, skriver FC Arlanda på sin hemsida.

Fredrik är 50 år gammal, bor i Danderyd och arbetar som konsult inom retail.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

2020_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
rentawreck_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider