defacto_pan
Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Klart med ny höjning av SL-kortet

Priset på SL-kortet högs efter nyår med 40 kronor: - Vi måste skaffa oss muskler för att möta sämre tider och kunna fortsätta med det framtidsbygge som vi är mitt inne i, säger regiontrafikrådet Kristoffer Tamsons (M) till Svenska Dagbladet.

I samband med att den blågröna majoriteten presenterade budgeten för 2020 stod det klart att priset på SL-kortet ska höjas varje år fram till 2022, rapporterar Svenska Dagbladet. Nästa är kostar SL-kortet 930 kronor, därefter höjs det med 20 kronor per år till och med 2022.

Priset för enkelbiljetter går upp till 37 kronor för vuxna och 25 för reducerat pris.
– Det är bättre med mindre förändringar årligen än chockhöjningar, säger Tomas Eriksson (MP), miljö- och kollektivtrafikregionråd, till SVD.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

happyhomes_2019
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

fme_oktober
colorama_april2
connys
defacto_outsider
nrh