bostadsformedling
Foto: Pressbild

Klart med Mässrestauranger till Scandinavian XPO

Mässrestauranger Gruppen kommer att ordna maten i den nya mässan Scandinavian XPO.

centrum_artikel

Scandinavian XPO har tecknat avtal med Mässrestauranger Gruppen för mat till mässor och konferenser. Lokalerna är anpassade för upp till 8500 gäster och det har varit viktigt för Scandinavian XPO att säkra kvalitet inom mat och dryck.
– Bra mat och dryck är en avgörande del av upplevelsen vid ett evenemang, möte eller mässa. Nu vet vi att vi har en partner som redan levererar på hög nivå på många platser. Det känns tryggt och stabilt. Nu ska vi gemensamt utveckla den upplevelsen ytterligare på Scandinavian XPO, Nordens nyaste och närmaste mötesplats, säger Staffan Littmarck, CEO för Scandinavian XPO.

Mässrestaurangers VD Maria Stridh säger i ett uttalande att det var självklart att tacka ja till uppdraget:
– Vi har stor vana att drifta denna typ av verksamhet och är övertygade om att vår erfarenhet kan bidra till riktigt bra och såklart goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar. Att dessutom gå in i en verksamhet norr om stan med andra målgrupper och event än dem vi gör i dag känns utvecklande. Vi arbetar redan med flera olika huvudmän och adderar nu ytterligare en huvudman till vårt nätverk av partners.

landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
defacto_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
centrum_sommar_out