liber_pan_sommar
Foto: Pressbild

Klart med Mässrestauranger till Scandinavian XPO

Mässrestauranger Gruppen kommer att ordna maten i den nya mässan Scandinavian XPO.

centrum_artikel

Scandinavian XPO har tecknat avtal med Mässrestauranger Gruppen för mat till mässor och konferenser. Lokalerna är anpassade för upp till 8500 gäster och det har varit viktigt för Scandinavian XPO att säkra kvalitet inom mat och dryck.
– Bra mat och dryck är en avgörande del av upplevelsen vid ett evenemang, möte eller mässa. Nu vet vi att vi har en partner som redan levererar på hög nivå på många platser. Det känns tryggt och stabilt. Nu ska vi gemensamt utveckla den upplevelsen ytterligare på Scandinavian XPO, Nordens nyaste och närmaste mötesplats, säger Staffan Littmarck, CEO för Scandinavian XPO.

Mässrestaurangers VD Maria Stridh säger i ett uttalande att det var självklart att tacka ja till uppdraget:
– Vi har stor vana att drifta denna typ av verksamhet och är övertygade om att vår erfarenhet kan bidra till riktigt bra och såklart goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar. Att dessutom gå in i en verksamhet norr om stan med andra målgrupper och event än dem vi gör i dag känns utvecklande. Vi arbetar redan med flera olika huvudmän och adderar nu ytterligare en huvudman till vårt nätverk av partners.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Efterfrågan inom hotellnäringen på väg upp

Näringsliv I takt med att Sverige öppnar upp spår nu hotellbranschen en bättre höst: - Som företagare i besöksnäringen kan jag nu se ljuset i tunneln och efterfrågan för andra halvåret ser betydligt bättre ut än både 2018 och 2019, vilket är glädjande, säger Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare Sigtunahöjden Hotell och Konferens.

connys_helsida
coronakrisen

Stor efterfrågan på internationella flygresor till Arlanda

Näringsliv Efterfrågan på flygresor är på väg upp igen rapporterar SVT Stockholm: - Vi bedömer att det blir en kraftig återhämtning nu men från väldigt låga nivåer, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms handelskammare, till SVT.

vardcentral_helsida
brobygget_night

Kommunen hyllas för många laddplatser

Näringsliv Sigtuna kommun hyllas av Volkswagen för att de har många laddpunkter per 1000 invånare: - Det är inte bara kommunerna som avgör hur många laddpunkter det byggs på en viss ort, men det är ändå viktigt att lyfta fram toppkommunernas insats, i detta fall Strömstad, Åre och Sigtuna. Kommunerna har en viktig roll som lokal pådrivare och samverkanspart gentemot andra aktörer, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Personbilar Sverige.

coronakrisen

Ljusning i sikte för flygresandet

Näringsliv Swedavias tio flygplatser må ha tappat drygt 3,1 miljoner resenärer i maj jämfört med för två år sedan men månaden var ändå en ljuspunkt jämfört med förra året.

liber_sommar_helsida
helsida_var2021
rentawreck_helsida
brobygget_day
nedläggningen av Bromma

Plan för Arlanda presenteras i december

Näringsliv En plan för Arlandas framtida kapacitet ska presenteras i december.

ungsatsning
speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Sex nya SAS-linjer återstartar

Näringsliv SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
brobygget_day_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_night_out
connys
mp-outsider
ungsatsning-outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
swedol_outsider
aftenbil_outsider
centrum_sommar_out
vardcentral_outsider
nrh