defacto_pan2020

Klart med målvakter och backar i Wings

Wings som i dagarna officiellt blev klart för Hockeyettan fortsätter göra klart i truppen för den kommande säsongen.

centrum_artikel

Wings målvaktsduo Richard Mutze och Andrej Vasiljevic fortsätter i Wings även över kommande säsong. Mutze som är fostrad i Bålsta HC har den gångna säsongen spelat 16 matcher i Bålsta och 10 matcher i Wings. Vasiljevic är en 25-åring från Kroatien som är i Sverige sedan 2015, han spelade 21 matcher i Wings 2018/19.

Utöver målvaktsduon är Niklas Larsson, född 1997, klar från Sollentuna. Han har redan spelat omkring 100 matcher i Divsion 1 och var med i Wings redan under kvalet till Ettan. Samtidigt har Sebastian Lindström förlängt kontraktet, han fyller 19 i höst och har varit i Wings sedan 15-årsåldern. Från sin backposition noterades han för 22 poäng på 37 matcher under 18/19.

Wings skriver på sin hemsida att målet är att etablera sig i toppen i Hockeyettan inom ramen för en långsiktig hållbar ekonomi. Det är upplagt för derbyfester mot Almtuna samt Väsby och Vallentuna under comebacken i ettan.

defacto_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
valvet_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
valvet_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider