sommar

Klart med målvakter och backar i Wings

Wings som i dagarna officiellt blev klart för Hockeyettan fortsätter göra klart i truppen för den kommande säsongen.

Wings målvaktsduo Richard Mutze och Andrej Vasiljevic fortsätter i Wings även över kommande säsong. Mutze som är fostrad i Bålsta HC har den gångna säsongen spelat 16 matcher i Bålsta och 10 matcher i Wings. Vasiljevic är en 25-åring från Kroatien som är i Sverige sedan 2015, han spelade 21 matcher i Wings 2018/19.

Utöver målvaktsduon är Niklas Larsson, född 1997, klar från Sollentuna. Han har redan spelat omkring 100 matcher i Divsion 1 och var med i Wings redan under kvalet till Ettan. Samtidigt har Sebastian Lindström förlängt kontraktet, han fyller 19 i höst och har varit i Wings sedan 15-årsåldern. Från sin backposition noterades han för 22 poäng på 37 matcher under 18/19.

Wings skriver på sin hemsida att målet är att etablera sig i toppen i Hockeyettan inom ramen för en långsiktig hållbar ekonomi. Det är upplagt för derbyfester mot Almtuna samt Väsby och Vallentuna under comebacken i ettan.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

arlanda_golf_juli

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

happyhomes_2019

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh