bovard_sh

Klart med målvakter och backar i Wings

Wings som i dagarna officiellt blev klart för Hockeyettan fortsätter göra klart i truppen för den kommande säsongen.

Wings målvaktsduo Richard Mutze och Andrej Vasiljevic fortsätter i Wings även över kommande säsong. Mutze som är fostrad i Bålsta HC har den gångna säsongen spelat 16 matcher i Bålsta och 10 matcher i Wings. Vasiljevic är en 25-åring från Kroatien som är i Sverige sedan 2015, han spelade 21 matcher i Wings 2018/19.

Utöver målvaktsduon är Niklas Larsson, född 1997, klar från Sollentuna. Han har redan spelat omkring 100 matcher i Divsion 1 och var med i Wings redan under kvalet till Ettan. Samtidigt har Sebastian Lindström förlängt kontraktet, han fyller 19 i höst och har varit i Wings sedan 15-årsåldern. Från sin backposition noterades han för 22 poäng på 37 matcher under 18/19.

Wings skriver på sin hemsida att målet är att etablera sig i toppen i Hockeyettan inom ramen för en långsiktig hållbar ekonomi. Det är upplagt för derbyfester mot Almtuna samt Väsby och Vallentuna under comebacken i ettan.

eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
moderaternamaj
ica_valsta_choklad
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

bonava_maj_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

varfest_helsida
oppning_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

colorama_april2

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
nrh
connys
defacto_outsider
v_eu
sh_oppet
bonava_maj_outsider
fme_outsider
oppning_outsider
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider