sommar

Klart med målvakter och backar i Wings

Wings som i dagarna officiellt blev klart för Hockeyettan fortsätter göra klart i truppen för den kommande säsongen.

Wings målvaktsduo Richard Mutze och Andrej Vasiljevic fortsätter i Wings även över kommande säsong. Mutze som är fostrad i Bålsta HC har den gångna säsongen spelat 16 matcher i Bålsta och 10 matcher i Wings. Vasiljevic är en 25-åring från Kroatien som är i Sverige sedan 2015, han spelade 21 matcher i Wings 2018/19.

Utöver målvaktsduon är Niklas Larsson, född 1997, klar från Sollentuna. Han har redan spelat omkring 100 matcher i Divsion 1 och var med i Wings redan under kvalet till Ettan. Samtidigt har Sebastian Lindström förlängt kontraktet, han fyller 19 i höst och har varit i Wings sedan 15-årsåldern. Från sin backposition noterades han för 22 poäng på 37 matcher under 18/19.

Wings skriver på sin hemsida att målet är att etablera sig i toppen i Hockeyettan inom ramen för en långsiktig hållbar ekonomi. Det är upplagt för derbyfester mot Almtuna samt Väsby och Vallentuna under comebacken i ettan.

sigtunavatten_standard

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sommar_centrum
sommar

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2
bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
defacto_outsider
bonava_juli_outsider