moderat_sommar
Foto: Genrebild/Stockholms stads Bostadsförmedling

Klart med kommunal bostadsförmedling

Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

centrum_artikel

En kommunal bostadsförmedling ska startas upp och drivas av SigtunaHem, SigtunaHem har sedan tidigare sin egna bostadsförmedling men nu ska även privata aktörer ha möjlighet att synas på den kommunala bostadsförmedlingen. Det kommer att kosta 200 kronor per år att vara med i kön. En avgift på 625 kronor kommer också att tas ut för varje förmedlad lägenhet. Pengarna ska täcka förmedlingens kostnader och det finns inget vinstintresse enligt ett pressmeddelande från SigtunaHem.

Sedan tidigare är det både SigtunaHem och Stockholms stads Bostadsförmedling som förmedlar lägenheter i Sigtuna kommun. Privata fastighetsägare har hänvisats till Stockholms stadsbostadsförmedling.

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
nrh
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta