defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Klart med första avhoppet

Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

centrum_artikel

Per-Olof Eurell (KD) kryssades in i samband med höstens val, han väljer dock att lämna sin plats, han ersätts av Bengt Hellström som är partiets första ersättare. Även vid valet 2014 kryssades Eurell in och hoppade sedan av. Kristdemokraterna fick tre mandat i fullmäktige och sitter i kommunledningen som en del av den borgerliga alliansen.

ridskola2020_helsida
Extra

uppdaterad Man avled efter skjutning

Blåljus En person sköts i Valsta under lördagskvällen och fördes till sjukhus med allvarliga skador. Strax före klockan 22 meddelades att han avlidit till följd av skadorna.

defacto_helsida
connys_helsida
meko_helsida
prima_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

centrum_helsida2020
januari_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

moderat_outsider_jan
prima_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider