stationshusen

Klart: Karlsson stannar

Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_artikel

Jimmy Karlsson och Skånela fortsätter samarbetet i herrlaget. Karlsson har lett Skånela under flera år och nu är det klart med två nya.
– Jimmy har haft ansvaret för våra herrar de senaste åren. Det känns helt rätt att förlänga kontraktet med honom och vi är mycket nöjda med att vi har lyckats enas om ett kontrakt över två säsonger. Nu får Jimmy en chans att utveckla sitt ledarskap och sig själv samt laget och att bygga vidare på det arbete som framgångsrikt pågått några år och vi får en fortsatt bra kontinuitet i detta arbete, säger klubbens herransvarige Peder Nielsen i ett uttalande.

Jimmy Karlsson säger att det inte var någon tvekan om att fortsätta. Han trivs bra i klubben och det passar han bra i livet just nu:
– Det har varit en mycket stökig säsong på många områden och det har ställts nya krav på mitt ledarskap och på oss som grupp. Jag tror vi lärt oss mycket av denna säsong när vi utvärderar den och kan stärka organisationen till det bättre framöver. Min motivation är på topp och klubbens ambition är fortsatt att vara med i toppen av allsvenskan med målbilden mot Handbollsligan. På det tåget vill jag vara med. Många av de bärande spelarna har kontrakt över nästa säsong också och jag tror att vi kan få ihop en trupp som kan bli riktigt slagkraftigt. Men först ska vi avsluta denna säsong på bästa sätt så får vi se var det slutar.

Karlsson ledde Skånela till kval förra säsongen men kvalet ställdes in på grund av coronapandemin och risken för smittspridning. I år jagar man kvalplats men efter nyår har man haft en tung period och många skador som påverkat resultaten.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

ridskola2020_helsida
meko_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

centrum_helsida2020
2020_helsida
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider