moderaterna_riksdag

Klart: Karlsson stannar

Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_artikel

Jimmy Karlsson och Skånela fortsätter samarbetet i herrlaget. Karlsson har lett Skånela under flera år och nu är det klart med två nya.
– Jimmy har haft ansvaret för våra herrar de senaste åren. Det känns helt rätt att förlänga kontraktet med honom och vi är mycket nöjda med att vi har lyckats enas om ett kontrakt över två säsonger. Nu får Jimmy en chans att utveckla sitt ledarskap och sig själv samt laget och att bygga vidare på det arbete som framgångsrikt pågått några år och vi får en fortsatt bra kontinuitet i detta arbete, säger klubbens herransvarige Peder Nielsen i ett uttalande.

Jimmy Karlsson säger att det inte var någon tvekan om att fortsätta. Han trivs bra i klubben och det passar han bra i livet just nu:
– Det har varit en mycket stökig säsong på många områden och det har ställts nya krav på mitt ledarskap och på oss som grupp. Jag tror vi lärt oss mycket av denna säsong när vi utvärderar den och kan stärka organisationen till det bättre framöver. Min motivation är på topp och klubbens ambition är fortsatt att vara med i toppen av allsvenskan med målbilden mot Handbollsligan. På det tåget vill jag vara med. Många av de bärande spelarna har kontrakt över nästa säsong också och jag tror att vi kan få ihop en trupp som kan bli riktigt slagkraftigt. Men först ska vi avsluta denna säsong på bästa sätt så får vi se var det slutar.

Karlsson ledde Skånela till kval förra säsongen men kvalet ställdes in på grund av coronapandemin och risken för smittspridning. I år jagar man kvalplats men efter nyår har man haft en tung period och många skador som påverkat resultaten.

dack-helsida
oppethus_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

connys_helsida
flygskola_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

julmarknad_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

2020_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
julmarknad_outsider
oppethus_outsider
connys