centrum_jul_panorama

Klart för café i Valsta

Nu är det klart med ett café i Valsta Centrum och invigning sker under veckan.

centrum_jul_artikel

Nästa vecka, 7:e december, invigs caféet i Valsta Centrum. Caféet ska drivas av Skyddsvärnet i samarbete med Sigtuna kommun. Syftet är att göra det till en tillgänglig mötesplats för alla med fika, luncher eller bara umgås. Ytan kommer också att användas för aktiviteter av olika slag, exempelvis blir det luciakröning där direkt mellan 12-14.

Caféets öppettider är mellan 12-19 vardagar och 10-16 på söndagar. I samband med invigningen som startar 12.30 håller Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) tal.

trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida
tp_helsida
ica_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
fme_oktober
happyhomes_2019
tp_outsider
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys