moderaterna_panorama
Foto: Finnair

Klart: Finnair fortsätter flyga till USA

Finnair som i höst startat upp flygningar till USA fortsätter även i sommar med rutter till Los Angeles och New York.

Finnairs flygningar till USA från Arlanda har genererat ett positivt utfall och man fortsätter därför att flyga vidare även i sommar. Man använder Airbus A350 för att trafikera New York fyra gånger i veckan och Los Angeles tre gånger i veckan.
– Vi otroligt glada över att kunna fortsätta möta den förfrågan som finns på våra direktflyg. USA är en populär destination bland svenskarna även under den varmare säsongen. Vi hoppas därför att de fortsatta avgångarna gör att svenskarna får upptäcka allt från stränderna i Los Angeles till blomstrande Central Park, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

liber_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
connys
marina_outsider