midsommar

Klar seger för Wings

Wings besegrade Hanviken på söndagen och tog därmed andra raka segern i serien.

Wings har haft en tung säsong men i söndags kom andra raka segern och tredje totalt. Hanviken fick vända hem med 6-2 i baken. Wings rivstartade i första och ledde med 3-0 efter en kvart. I andra reducerade gästerna men Anton Rubtsov såg till att det var 4-1 inför tredje. Väl där reducerade Hanviken på nytt men Wings såg till att göra två mål till på slutet och därmed plocka tre poäng.

Målen
Rubtsov 2, Björklund, Larsson, Hedberg, Johansson

vuxenutbildning2
februari

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

sportfiskebanner2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

varen2018
brf_englamarken

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
val2018
objekt3
outsider_defacto
connys
objekt2
nfc_vinter
outsider_moderat
objekt4
comitini_banner
vuxentutbildning