defacto_pan

Klar seger för Wings

Wings besegrade Hanviken på söndagen och tog därmed andra raka segern i serien.

Wings har haft en tung säsong men i söndags kom andra raka segern och tredje totalt. Hanviken fick vända hem med 6-2 i baken. Wings rivstartade i första och ledde med 3-0 efter en kvart. I andra reducerade gästerna men Anton Rubtsov såg till att det var 4-1 inför tredje. Väl där reducerade Hanviken på nytt men Wings såg till att göra två mål till på slutet och därmed plocka tre poäng.

Målen
Rubtsov 2, Björklund, Larsson, Hedberg, Johansson

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

fme_jul

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

defacto_host2018
sportfiskebanner2
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

lager_bilnet

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

sbrf_sep
objekt4
komvuxq3_4
objekt2
funkis_2
nrh_lania
colorama_vinter
skridskoskola
sigtunavatten_standard
connys
outsider
objekt3