moderaterna_tack

Klar seger för Wings

Wings besegrade Hanviken på söndagen och tog därmed andra raka segern i serien.

Wings har haft en tung säsong men i söndags kom andra raka segern och tredje totalt. Hanviken fick vända hem med 6-2 i baken. Wings rivstartade i första och ledde med 3-0 efter en kvart. I andra reducerade gästerna men Anton Rubtsov såg till att det var 4-1 inför tredje. Väl där reducerade Hanviken på nytt men Wings såg till att göra två mål till på slutet och därmed plocka tre poäng.

Målen
Rubtsov 2, Björklund, Larsson, Hedberg, Johansson

defacto_banner_sep
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sbrf_sep
objekt4
komvuxq3_4
outsider
connys
objekt3
Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
nfc_vinter
objekt2
sigtunavatten_standard