centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Martina Wedin Ohlsson var tillbaka med ett kraftigt skydd runt benet.Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

Periodvis i matchen mellan Skånela-Söder var det bara ett lag på banan, Skånela. Man gjorde som man ville och fram för allt i första var man överlägsna:
– Vi släpper fem i första och det blir bättre och bättre i första ju längre vi spelar, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Men direkt i andra så tappar Skånela spelet och Söder kommer upp i 12-10:
– Vi blir nonchalanta, slarvar, vi kliver inte in mot mål. De gör fem mål på fem minuter när de har gjort fem på en hel halvlek. Men vi lyckas rycka igen, sista åtta minuterna kan vi ta bort också idag. Det är farligt att slappna av, det hände mot GUIF också då vi ledde med sex, analyserade Söderberg.

Slutresultatet skrevs till 24-18. Martina Wedin Ohlsson gjorde comeback efter två års skadefrånvaro och svarade för tre mål i matchen. Efteråt hyllades hon av sin tränare:
– Roligt för henne efter två års skadehelvete med bakslag, så får hon komma in och göra tre mål. Hon är en kämpe och det belönar sig.

Målen
Andersson 8, Wislander 6, Wedin Ohlsson 3, Persson 2, Nygårds, Eriksson, Küller, Norrman, Wiklund

ica_oktober
fme_oktober
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.