defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Martina Wedin Ohlsson var tillbaka med ett kraftigt skydd runt benet.Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

centrum_artikel

Periodvis i matchen mellan Skånela-Söder var det bara ett lag på banan, Skånela. Man gjorde som man ville och fram för allt i första var man överlägsna:
– Vi släpper fem i första och det blir bättre och bättre i första ju längre vi spelar, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Men direkt i andra så tappar Skånela spelet och Söder kommer upp i 12-10:
– Vi blir nonchalanta, slarvar, vi kliver inte in mot mål. De gör fem mål på fem minuter när de har gjort fem på en hel halvlek. Men vi lyckas rycka igen, sista åtta minuterna kan vi ta bort också idag. Det är farligt att slappna av, det hände mot GUIF också då vi ledde med sex, analyserade Söderberg.

Slutresultatet skrevs till 24-18. Martina Wedin Ohlsson gjorde comeback efter två års skadefrånvaro och svarade för tre mål i matchen. Efteråt hyllades hon av sin tränare:
– Roligt för henne efter två års skadehelvete med bakslag, så får hon komma in och göra tre mål. Hon är en kämpe och det belönar sig.

Målen
Andersson 8, Wislander 6, Wedin Ohlsson 3, Persson 2, Nygårds, Eriksson, Küller, Norrman, Wiklund

defacto_helsida
aretslarling

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

speedy_helsida
connys_helsida
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

sportlov_sigtuna
teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_vatten_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider