moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Martina Wedin Ohlsson var tillbaka med ett kraftigt skydd runt benet.Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

centrum_artikel

Periodvis i matchen mellan Skånela-Söder var det bara ett lag på banan, Skånela. Man gjorde som man ville och fram för allt i första var man överlägsna:
– Vi släpper fem i första och det blir bättre och bättre i första ju längre vi spelar, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Men direkt i andra så tappar Skånela spelet och Söder kommer upp i 12-10:
– Vi blir nonchalanta, slarvar, vi kliver inte in mot mål. De gör fem mål på fem minuter när de har gjort fem på en hel halvlek. Men vi lyckas rycka igen, sista åtta minuterna kan vi ta bort också idag. Det är farligt att slappna av, det hände mot GUIF också då vi ledde med sex, analyserade Söderberg.

Slutresultatet skrevs till 24-18. Martina Wedin Ohlsson gjorde comeback efter två års skadefrånvaro och svarade för tre mål i matchen. Efteråt hyllades hon av sin tränare:
– Roligt för henne efter två års skadehelvete med bakslag, så får hon komma in och göra tre mål. Hon är en kämpe och det belönar sig.

Målen
Andersson 8, Wislander 6, Wedin Ohlsson 3, Persson 2, Nygårds, Eriksson, Küller, Norrman, Wiklund

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
speedy_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta