sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Martina Wedin Ohlsson var tillbaka med ett kraftigt skydd runt benet.Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

Periodvis i matchen mellan Skånela-Söder var det bara ett lag på banan, Skånela. Man gjorde som man ville och fram för allt i första var man överlägsna:
– Vi släpper fem i första och det blir bättre och bättre i första ju längre vi spelar, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Men direkt i andra så tappar Skånela spelet och Söder kommer upp i 12-10:
– Vi blir nonchalanta, slarvar, vi kliver inte in mot mål. De gör fem mål på fem minuter när de har gjort fem på en hel halvlek. Men vi lyckas rycka igen, sista åtta minuterna kan vi ta bort också idag. Det är farligt att slappna av, det hände mot GUIF också då vi ledde med sex, analyserade Söderberg.

Slutresultatet skrevs till 24-18. Martina Wedin Ohlsson gjorde comeback efter två års skadefrånvaro och svarade för tre mål i matchen. Efteråt hyllades hon av sin tränare:
– Roligt för henne efter två års skadehelvete med bakslag, så får hon komma in och göra tre mål. Hon är en kämpe och det belönar sig.

Målen
Andersson 8, Wislander 6, Wedin Ohlsson 3, Persson 2, Nygårds, Eriksson, Küller, Norrman, Wiklund

happyhomes_2019
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
sigtunavatten_standard
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider