moderaterna_riksdag

Klar seger mot Vinslöv

Skånela vann klart mot Vinslöv på lördagen och gick upp som tvåa i tabellen.

centrum_artikel

Det blev en klar seger för Skånela borta mot Vinslöv. Redan efter 20-25 minuter var det i praktiken över då Skånela hade skaffat sig ett övertag på tio bollar. I paus var det 19-8 till märstalaget. I andra behåll man greppet och hade 25-11 med 20 kvar att spela. Skånela slår av på takten lite sista kvarten och segersiffran stannar på 33-23.
– Det vi gör är att vi följer matchplanen till punkt och pricka. Vi pratade om att hålla tät ihop och jobba stenhårt på deras stora rörelser bakåt. Som siffrorna visar så var mottot framåt att SPRINGA, SPRINGA, SPRINGA, uppger Kevin Isberg för skanela.se

Målen
Nilsson 6, Lindén 5, Ladan 5, Isberg 4, Östling 3, Näslund 3, Svarén 2, Åkerman 2, M.Nilsson 1, Lahdo 1, Wärnmark 1

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider