sommar
Foto: Daniel Iskander/arkiv

Klar seger mot Nacka

Wings lämnade jumboplatsen i serien efter klar seger borta mot Nacka på onsdagskvällen.

Wings fick en kanonstart mot Nacka och ledde med 2-0 efter två mål i numerära underlägen via Adam Wahlkvist och Felix Lööw. Nacka reducerade i slutet av första men tidigt i andra kom 3-1 för Wings och i tredje skickade man in tre raka mål som betydde 6-1, Nacka fick sedan ett tröstmål och skrev slutresultatet till 6-2. Därmed lämnar Wings kvalplatsen och har två poäng tillgodo på Nacka under strecket. Närmast väntar match mot Vallentuna hemma i Märsta.

Målen
Wahlkvist 2, Stenberg, Blomqvist, Lööw, Andersson

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

defacto_helsida
logistik_sigtuna
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

happyhomes_2019
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar_centrum
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh
connys