arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander/arkiv

Klar seger mot Nacka

Wings lämnade jumboplatsen i serien efter klar seger borta mot Nacka på onsdagskvällen.

centrum_pask

Wings fick en kanonstart mot Nacka och ledde med 2-0 efter två mål i numerära underlägen via Adam Wahlkvist och Felix Lööw. Nacka reducerade i slutet av första men tidigt i andra kom 3-1 för Wings och i tredje skickade man in tre raka mål som betydde 6-1, Nacka fick sedan ett tröstmål och skrev slutresultatet till 6-2. Därmed lämnar Wings kvalplatsen och har två poäng tillgodo på Nacka under strecket. Närmast väntar match mot Vallentuna hemma i Märsta.

Målen
Wahlkvist 2, Stenberg, Blomqvist, Lööw, Andersson

logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

fme_helsida
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_helsida
centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

happyhomes_2019
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

ica_pask

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_standard
defacto_outsider
colorama_april
bonava_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider