mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger mot AIK

Skånelas herrar vann klart mot AIK på fredagskvällen

centrum_artikel

AIK ledde inledningsvis i matchen mot Skånela, men efter dryga kvarten var det Skånela i förarsätet. I paus ledde Skånela med 14-10. Men AIK knappade in en aning i andra och det var bara 2-3 måls skillnad under de första tio minuterna av andra halvlek. Återigen var Skånela starka sista tjugo minuterna av halvleken och man gick ifrån till 34-25 när slutsignalen ljudit. Skånela befäster i och med segern sin tredjeplats och har med en match mer spelad fem poäng ner till femman Rimbo som jagar kval. Skånela möter närmast Kärra hemma i Märsta på onsdag.

Målen
Lindberg 7, Östling 6, Pewik 5, Rahali 4, Näslund 4, Ladan 3, Nielsen 2, Sjölin, Söderman, Wallin

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
brobygget_midgard_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
kaa_outsider
speedy_outsider