defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger mot AIK

Skånelas herrar vann klart mot AIK på fredagskvällen

AIK ledde inledningsvis i matchen mot Skånela, men efter dryga kvarten var det Skånela i förarsätet. I paus ledde Skånela med 14-10. Men AIK knappade in en aning i andra och det var bara 2-3 måls skillnad under de första tio minuterna av andra halvlek. Återigen var Skånela starka sista tjugo minuterna av halvleken och man gick ifrån till 34-25 när slutsignalen ljudit. Skånela befäster i och med segern sin tredjeplats och har med en match mer spelad fem poäng ner till femman Rimbo som jagar kval. Skånela möter närmast Kärra hemma i Märsta på onsdag.

Målen
Lindberg 7, Östling 6, Pewik 5, Rahali 4, Näslund 4, Ladan 3, Nielsen 2, Sjölin, Söderman, Wallin

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020
oppethus_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider