centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger i seriefinalen för Arlanda

FC Arlanda vann söndagens seriefinal enkelt mot Uppsala-Kurd och har nu kopplat grepp om en direktplats till trean: - Det var klasskillnad, säger tränaren Freddy "Chino" Gonzales.

centrum_artikel

De drygt 200 åskådarna på Midgårdsvallen hade knappt hunnit bänka sig innan det stod 2-0 för Arlanda. Båda målen föll de första tio minuterna då Arlanda stressade Uppsala-Kurd till misstag i försvaret. En medveten taktik från tränare Freddy ”Chino” Gonzales. Det var bud på fler mål i första för Arlanda men 2-0 stod sig.
– Vi skulle ligga högt och vinna boll, vi var aggressiva och visste att de skulle ha problem med det, sa ”Chino”.

Uppsala-Kurd kom ut till andra och tryckte tillbaka Arlanda men kom inte närmare än något enstaka skott på mål från straffområdeslinjen som Milo Hanna räddade i målet. Efter att Arlanda rett ut stormen gick man till anfall och satte både 3 och 4-0 mitt i halvleken. På slutet kom även 5-0.

”Chino” var nöjd med laginsatsen, alla gjorde sitt jobb och följde matchplanen konstaterar han efter matchen. Men han hade gärna sett att det blev fler mål från Arlandas sida i första.
– Vi borde punkterat matchen i första. Vi tappar även boll lite för lätt i slutet av matchen, men vi spelade rakare och det gav resultat.

Ska ni fira nu?
– Ja det blev dubbel seger, jag coachade division 7-laget till seger också.

sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
defacto_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
nrh
connys
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider