defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger i seriefinalen för Arlanda

FC Arlanda vann söndagens seriefinal enkelt mot Uppsala-Kurd och har nu kopplat grepp om en direktplats till trean: - Det var klasskillnad, säger tränaren Freddy "Chino" Gonzales.

De drygt 200 åskådarna på Midgårdsvallen hade knappt hunnit bänka sig innan det stod 2-0 för Arlanda. Båda målen föll de första tio minuterna då Arlanda stressade Uppsala-Kurd till misstag i försvaret. En medveten taktik från tränare Freddy ”Chino” Gonzales. Det var bud på fler mål i första för Arlanda men 2-0 stod sig.
– Vi skulle ligga högt och vinna boll, vi var aggressiva och visste att de skulle ha problem med det, sa ”Chino”.

Uppsala-Kurd kom ut till andra och tryckte tillbaka Arlanda men kom inte närmare än något enstaka skott på mål från straffområdeslinjen som Milo Hanna räddade i målet. Efter att Arlanda rett ut stormen gick man till anfall och satte både 3 och 4-0 mitt i halvleken. På slutet kom även 5-0.

”Chino” var nöjd med laginsatsen, alla gjorde sitt jobb och följde matchplanen konstaterar han efter matchen. Men han hade gärna sett att det blev fler mål från Arlandas sida i första.
– Vi borde punkterat matchen i första. Vi tappar även boll lite för lätt i slutet av matchen, men vi spelade rakare och det gav resultat.

Ska ni fira nu?
– Ja det blev dubbel seger, jag coachade division 7-laget till seger också.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

defacto_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
festspec_corona_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

ridskola2020_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

happy_homes_mars

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

speedy_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider