arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger i seriefinalen för Arlanda

FC Arlanda vann söndagens seriefinal enkelt mot Uppsala-Kurd och har nu kopplat grepp om en direktplats till trean: - Det var klasskillnad, säger tränaren Freddy "Chino" Gonzales.

De drygt 200 åskådarna på Midgårdsvallen hade knappt hunnit bänka sig innan det stod 2-0 för Arlanda. Båda målen föll de första tio minuterna då Arlanda stressade Uppsala-Kurd till misstag i försvaret. En medveten taktik från tränare Freddy ”Chino” Gonzales. Det var bud på fler mål i första för Arlanda men 2-0 stod sig.
– Vi skulle ligga högt och vinna boll, vi var aggressiva och visste att de skulle ha problem med det, sa ”Chino”.

Uppsala-Kurd kom ut till andra och tryckte tillbaka Arlanda men kom inte närmare än något enstaka skott på mål från straffområdeslinjen som Milo Hanna räddade i målet. Efter att Arlanda rett ut stormen gick man till anfall och satte både 3 och 4-0 mitt i halvleken. På slutet kom även 5-0.

”Chino” var nöjd med laginsatsen, alla gjorde sitt jobb och följde matchplanen konstaterar han efter matchen. Men han hade gärna sett att det blev fler mål från Arlandas sida i första.
– Vi borde punkterat matchen i första. Vi tappar även boll lite för lätt i slutet av matchen, men vi spelade rakare och det gav resultat.

Ska ni fira nu?
– Ja det blev dubbel seger, jag coachade division 7-laget till seger också.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh