defacto_pan2020

Klar seger för Wings

Wings hade inga problem med att besegra Hammarby på onsdagskvällen.

Wings tog andra raka segern i Hockeyettan efter 5-1 hemma mot Wings. Pontus Andersson gav Wings ledningen i mitten av första och Tim friberg ökade på kort därpå, Hammarby fick dock in en puck bakom Andrej Vasiljevic drygt 20 sekunder efter 2-0 och ställningen inför andra var 2-1. Sent i andra kom 3-1 för Wings genom Rasmus Hedin, Joel Linnander skickade in 4-1 3.02 in i tredje och Hedin fastställde slutresultatet till 5-1 med 14 minuter kvar att spela. I målet räddade Vasiljevic 30 av 31 skott.

Wings besfäster fjärdeplatsen och har tre poäng ner till Vallentuna som jagar närmast under strecket. Wings möter Visby/Roma i nästa match som spelas först 29:e november. Bara fyra matcher återstår innan det avgörs vilka som får spela i Allettan eller Fortsättningsserien.

teatergrillen_helsida
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider