moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela-Utklassade jumbon

Skånela vann klart under söndagen mot Boden: - Fint med seger igen. Bra med lite plusmål in på kontot också. Kan vara välbehövligt, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Det var någorlunda jämt i tjugo minuter mellan topplaget Skånela och särklassiga jumbon Boden som kom till Vikingahallen med sex raka nederlag i bagaget. Skånela var förvisso i ledning konstant från start till slut, men det skiljde endast 2-3 bollar stora delar av första halvlek. Först mot slutet av första kunde Skånela rycka åt sig en ledning med fem bollar, 16-11.

Andra blev en ensidig historia där Skånela inledde med att göra 4-1 på sju minuter och matchen var i praktiken avgjord. Men märstalaget slog inte av på takten utan fortsatte att skicka in bollar bakom Bodens målvakt. Till slut vann man med hela 34-17 inför nästan 200 åskådare. Iris Ganibegovic gjorde comeback och satte en boll i mål, men flest mål svarade Eric Östling för med sex. Målskyttet var annars spritt denna eftermiddag.

Målen
Östling 6, Wallin 5, Ladan 4, Källemyr 4, Lindberg 3, Pewik 3, Blomqvist 3, Näslund 2, Sjölin, Nielsen, Ganibegovic, Selander

connys_helsida
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh