bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot Drott

Skånela vann med klara 28-20 mot Drott i Vikingahallen.

centrum_artikel

Efter en jämn inledning ryckte Skånela ifrån till 9-5 efter 23 minuter och därefter var segern ohotad. Slutresultatet skrevs till 28-20. I paus ledde märstalaget med 11-7. Drott kom inte närmare än tre mål. Det var ingen dramatisk historia inför ca 150 åskådare i Vikingahallen.
– Det var stabilt men ingen klockren match, lite slarvigt anfallsspel men stabilt raket igenom annars, uppger Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Skånela var tvungna att möblera om i defensiven på grund av skador men det var inget som påverkade särskilt mycket. ”Chippen” var nöjd med att det bara blev 20 insläppta mål.
– Jag tycker vi får till det, släpper vi 20 är det bra.

Målen
Wislander 7, Kou Aune 4, Lundin 4, Nygårds 4, Andersson 3, Lundström 3, Näsbrandt 2, Lannerholm

centrum_helsida2020
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

2020_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

nrh
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov