defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot Drott

Skånela vann med klara 28-20 mot Drott i Vikingahallen.

Efter en jämn inledning ryckte Skånela ifrån till 9-5 efter 23 minuter och därefter var segern ohotad. Slutresultatet skrevs till 28-20. I paus ledde märstalaget med 11-7. Drott kom inte närmare än tre mål. Det var ingen dramatisk historia inför ca 150 åskådare i Vikingahallen.
– Det var stabilt men ingen klockren match, lite slarvigt anfallsspel men stabilt raket igenom annars, uppger Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Skånela var tvungna att möblera om i defensiven på grund av skador men det var inget som påverkade särskilt mycket. ”Chippen” var nöjd med att det bara blev 20 insläppta mål.
– Jag tycker vi får till det, släpper vi 20 är det bra.

Målen
Wislander 7, Kou Aune 4, Lundin 4, Nygårds 4, Andersson 3, Lundström 3, Näsbrandt 2, Lannerholm

teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider