defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot Drott

Skånela vann med klara 28-20 mot Drott i Vikingahallen.

Efter en jämn inledning ryckte Skånela ifrån till 9-5 efter 23 minuter och därefter var segern ohotad. Slutresultatet skrevs till 28-20. I paus ledde märstalaget med 11-7. Drott kom inte närmare än tre mål. Det var ingen dramatisk historia inför ca 150 åskådare i Vikingahallen.
– Det var stabilt men ingen klockren match, lite slarvigt anfallsspel men stabilt raket igenom annars, uppger Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Skånela var tvungna att möblera om i defensiven på grund av skador men det var inget som påverkade särskilt mycket. ”Chippen” var nöjd med att det bara blev 20 insläppta mål.
– Jag tycker vi får till det, släpper vi 20 är det bra.

Målen
Wislander 7, Kou Aune 4, Lundin 4, Nygårds 4, Andersson 3, Lundström 3, Näsbrandt 2, Lannerholm

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

festspec_corona_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

marina_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider