julbanner
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg i derbyt

RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

Det var rena utklassningen i Rorsershallen när Rosersberg körde över Åkersberga i Division 2. Åkersberga inledde piggt och ledde med 12-11 efter 20 minuter. Därefter var det slut på det roliga för gästerna. RIK vann sista tio av första med 9-2 då Åkersbergas ork började tryta. I andra var det sedan inget snack om saken utan RIK tryckte in 21 mål och släppte bara in 9, slutresultatet således 41-23. Ida Schaffer levererade hela tolv mål som utsågs till bäste spelare i hemmalaget. Priset som Matchens kämpe var det Julia Gustavsson som tog emot efter fem mål.

Närmast blir det seriefinal på 1:a advent då man möter Alfta på bortaplan.
-Alfta har så här lång vunnit alla matcher ganska komfortabelt och har seriens bästa försvar. Rosers å sin sida, är det lag som producerat flest mål i serien så blir intressant hur långt det räcker, skriver RIK på sin hemsida.

defacto_host2018

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
sigtuna_funkis
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

sportfiskebanner2

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

komvuxq3_4
funkis_2
outsider
objekt4
objekt3
connys
vanster_jul
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
nrh_lania
objekt2