defacto_pan
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg i derbyt

RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

Det var rena utklassningen i Rorsershallen när Rosersberg körde över Åkersberga i Division 2. Åkersberga inledde piggt och ledde med 12-11 efter 20 minuter. Därefter var det slut på det roliga för gästerna. RIK vann sista tio av första med 9-2 då Åkersbergas ork började tryta. I andra var det sedan inget snack om saken utan RIK tryckte in 21 mål och släppte bara in 9, slutresultatet således 41-23. Ida Schaffer levererade hela tolv mål som utsågs till bäste spelare i hemmalaget. Priset som Matchens kämpe var det Julia Gustavsson som tog emot efter fem mål.

Närmast blir det seriefinal på 1:a advent då man möter Alfta på bortaplan.
-Alfta har så här lång vunnit alla matcher ganska komfortabelt och har seriens bästa försvar. Rosers å sin sida, är det lag som producerat flest mål i serien så blir intressant hur långt det räcker, skriver RIK på sin hemsida.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
korpen_jan-feb
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

sangensemble

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

sportlov2019
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider