arlandagk_panorama
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg i derbyt

RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

centrum_pask

Det var rena utklassningen i Rorsershallen när Rosersberg körde över Åkersberga i Division 2. Åkersberga inledde piggt och ledde med 12-11 efter 20 minuter. Därefter var det slut på det roliga för gästerna. RIK vann sista tio av första med 9-2 då Åkersbergas ork började tryta. I andra var det sedan inget snack om saken utan RIK tryckte in 21 mål och släppte bara in 9, slutresultatet således 41-23. Ida Schaffer levererade hela tolv mål som utsågs till bäste spelare i hemmalaget. Priset som Matchens kämpe var det Julia Gustavsson som tog emot efter fem mål.

Närmast blir det seriefinal på 1:a advent då man möter Alfta på bortaplan.
-Alfta har så här lång vunnit alla matcher ganska komfortabelt och har seriens bästa försvar. Rosers å sin sida, är det lag som producerat flest mål i serien så blir intressant hur långt det räcker, skriver RIK på sin hemsida.

defacto_helsida
fme_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sh_oppet
bonava_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2