arlandagolf_pan_aug
FC Arlanda i VattholmaFoto: Instagram/FC Arlanda

Klar seger för FC Arlanda

FC Arlanda tog en klar seger borta mot Vattholma med 6-2.

Det började i antiklimax för Arlanda som ju vann seriefinalen för en vecka sedan mot Uppsala-Kurd med hela 5-0. Vattholma inledde målskyttet redan i femte minuten men sen var det slut på det roliga. Muhammad Hassan Fahad vände på steken inom en kvart. Arlanda ledde med 2-1 i paus men satte ytterligare fyra mål i andra innan Vattholma på övertid kunde fastställa slutresultatet till 6-2. Uppsala-Kurd spelar sin match i omgång 18 på söndagen. Sex poäng skiljer i skrivande stund men blir sannolikt tre som vanligt efter att dagen är till ända, tre matcher återstår för FC Arlanda; mot Rasbo, Håbo och Rimbo.

Målen
Hassan Fahad (7,14), Zeinou (52, 54), Yaghlaji (65), Ghebremeskel (81)

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

happyhomes_2019
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider