centrum_panorama2020
FC Arlanda i VattholmaFoto: Instagram/FC Arlanda

Klar seger för FC Arlanda

FC Arlanda tog en klar seger borta mot Vattholma med 6-2.

centrum_artikel

Det började i antiklimax för Arlanda som ju vann seriefinalen för en vecka sedan mot Uppsala-Kurd med hela 5-0. Vattholma inledde målskyttet redan i femte minuten men sen var det slut på det roliga. Muhammad Hassan Fahad vände på steken inom en kvart. Arlanda ledde med 2-1 i paus men satte ytterligare fyra mål i andra innan Vattholma på övertid kunde fastställa slutresultatet till 6-2. Uppsala-Kurd spelar sin match i omgång 18 på söndagen. Sex poäng skiljer i skrivande stund men blir sannolikt tre som vanligt efter att dagen är till ända, tre matcher återstår för FC Arlanda; mot Rasbo, Håbo och Rimbo.

Målen
Hassan Fahad (7,14), Zeinou (52, 54), Yaghlaji (65), Ghebremeskel (81)

defacto_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
sportlov_sigtuna

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

speedy_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
connys