sommar
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Klar seger för Arlanda mot Rådmansö

FC Arlanda vann klart i Divison 4 mot Rådmansö på 1:a maj.

Ett 100-tal åskådare kom till Midgårdsvallen på 1:a maj för att se toppmötet mellan FC Arlanda-Rådmansö. Arlanda hade stort spelövertag redan från start men det dröjde till i början av andra innan man fick hål på gästerna. Redan innan paus borde Arlanda ha gjort ett par mål och punkterat matchen. Men målen kom istället i andra, Xavier Espinpza Contreras satte 1-0 och Miguel Cordova 2-0. Noterbart var att Rådmansö i ett av sina få anfall lyckades få en boll för förbi målvakten Rimon Bagdo men den rensades bort på mållinjen Saikou Gassama vid ställningen 1-0.

Sista halvtimmen hoppade assisterande tränare Aleksander Iskandar in och ordnade både 3-0 och 4-0. Ett komfortabel seger där Arlanda hade kunnat vinna med det dubbla.

happyhomes_2019

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad
bonava_juli_hel

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sommar
colorama_april2
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
colorama_april
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys