defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Klar seger för Arlanda mot Rådmansö

FC Arlanda vann klart i Divison 4 mot Rådmansö på 1:a maj.

Ett 100-tal åskådare kom till Midgårdsvallen på 1:a maj för att se toppmötet mellan FC Arlanda-Rådmansö. Arlanda hade stort spelövertag redan från start men det dröjde till i början av andra innan man fick hål på gästerna. Redan innan paus borde Arlanda ha gjort ett par mål och punkterat matchen. Men målen kom istället i andra, Xavier Espinpza Contreras satte 1-0 och Miguel Cordova 2-0. Noterbart var att Rådmansö i ett av sina få anfall lyckades få en boll för förbi målvakten Rimon Bagdo men den rensades bort på mållinjen Saikou Gassama vid ställningen 1-0.

Sista halvtimmen hoppade assisterande tränare Aleksander Iskandar in och ordnade både 3-0 och 4-0. Ett komfortabel seger där Arlanda hade kunnat vinna med det dubbla.

centrum_helsida2020

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

festspec_corona_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

speedy_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

marina_helsida
salong_elisabeth_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

2020_helsida
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider