sommar
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Klar seger för Arlanda mot Rådmansö

FC Arlanda vann klart i Divison 4 mot Rådmansö på 1:a maj.

Ett 100-tal åskådare kom till Midgårdsvallen på 1:a maj för att se toppmötet mellan FC Arlanda-Rådmansö. Arlanda hade stort spelövertag redan från start men det dröjde till i början av andra innan man fick hål på gästerna. Redan innan paus borde Arlanda ha gjort ett par mål och punkterat matchen. Men målen kom istället i andra, Xavier Espinpza Contreras satte 1-0 och Miguel Cordova 2-0. Noterbart var att Rådmansö i ett av sina få anfall lyckades få en boll för förbi målvakten Rimon Bagdo men den rensades bort på mållinjen Saikou Gassama vid ställningen 1-0.

Sista halvtimmen hoppade assisterande tränare Aleksander Iskandar in och ordnade både 3-0 och 4-0. Ett komfortabel seger där Arlanda hade kunnat vinna med det dubbla.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_helsida
sommar_centrum

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys