arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Klar seger för Arlanda mot Rådmansö

FC Arlanda vann klart i Divison 4 mot Rådmansö på 1:a maj.

Ett 100-tal åskådare kom till Midgårdsvallen på 1:a maj för att se toppmötet mellan FC Arlanda-Rådmansö. Arlanda hade stort spelövertag redan från start men det dröjde till i början av andra innan man fick hål på gästerna. Redan innan paus borde Arlanda ha gjort ett par mål och punkterat matchen. Men målen kom istället i andra, Xavier Espinpza Contreras satte 1-0 och Miguel Cordova 2-0. Noterbart var att Rådmansö i ett av sina få anfall lyckades få en boll för förbi målvakten Rimon Bagdo men den rensades bort på mållinjen Saikou Gassama vid ställningen 1-0.

Sista halvtimmen hoppade assisterande tränare Aleksander Iskandar in och ordnade både 3-0 och 4-0. Ett komfortabel seger där Arlanda hade kunnat vinna med det dubbla.

mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

ica_valsta_choklad
eu_sap
v_eu_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

happyhomes_2019

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

oppning_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

varfest_helsida
bonava_maj_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

moderaternamaj

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

colorama_april
fme_outsider
oppning_outsider
connys
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
nrh
v_eu
mp_eu_outsider
sh_oppet