moderater_pan_sommar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar

Klar förlust i hemmapremiären

FC Arlanda föll klart mot Järfälla på Midgårdsvallen inför många intresserade men bara 100 åskådare innanför stängslet.

centrum_artikel

På grund av coronarestriktioner var det bara hundra åskådare på Midgårdsvallens konstgräs. Men minst lika många hade samlats runt stängslet för att se den första Division 2-matchen i kommunen på nästan tio år. Senast det begav sig var tidigt 2010-tal när Valsta Syrianska var nere och vände upp till ettan.

Det dröjde dock inte många minuter innan bollen hade hamnat bakom Milo Hanna i Arlandas mål. Järfälla anföll längs vänsterkanten, kom runt och fick in en boll i boxen där Lorance Koria petade in den i mål. Chockstart minst sagt. Järfälla hade en bra period i inledningen och hade bud på fler mål. Först mot slutet av halvleken lyfte Arlanda spelet, i halvlekens slutskede fick man en chans från nära håll men den räddade målvakten Sebastian Berglund.

På liknande sätt som i första kom även 2-0 för gästerna. Denna gång kom anfallet från högerkanten och bollen gick in i boxen där Cem Inan var sist på den. Fem minuter senare var det ny snabb omställning från Järfälla, bollen kom in i boxen där Maik Aslan rev ner en framstormande järfällaspelare. Straff och mål av Nader. Därmed ridå ner sista 30 minuterna. Arlanda fick dessutom Aslan utvisad på övertid och får klara sig utan hans tjänster i backlinjen kommande omgång

bostad_helsida
mp_host_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

helsida_var2021
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

dack-helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out