sap_pan
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar

Klar förlust i hemmapremiären

FC Arlanda föll klart mot Järfälla på Midgårdsvallen inför många intresserade men bara 100 åskådare innanför stängslet.

På grund av coronarestriktioner var det bara hundra åskådare på Midgårdsvallens konstgräs. Men minst lika många hade samlats runt stängslet för att se den första Division 2-matchen i kommunen på nästan tio år. Senast det begav sig var tidigt 2010-tal när Valsta Syrianska var nere och vände upp till ettan.

Det dröjde dock inte många minuter innan bollen hade hamnat bakom Milo Hanna i Arlandas mål. Järfälla anföll längs vänsterkanten, kom runt och fick in en boll i boxen där Lorance Koria petade in den i mål. Chockstart minst sagt. Järfälla hade en bra period i inledningen och hade bud på fler mål. Först mot slutet av halvleken lyfte Arlanda spelet, i halvlekens slutskede fick man en chans från nära håll men den räddade målvakten Sebastian Berglund.

På liknande sätt som i första kom även 2-0 för gästerna. Denna gång kom anfallet från högerkanten och bollen gick in i boxen där Cem Inan var sist på den. Fem minuter senare var det ny snabb omställning från Järfälla, bollen kom in i boxen där Maik Aslan rev ner en framstormande järfällaspelare. Straff och mål av Nader. Därmed ridå ner sista 30 minuterna. Arlanda fick dessutom Aslan utvisad på övertid och får klara sig utan hans tjänster i backlinjen kommande omgång

pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
social_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
sfs_out
outsider_social