moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Wings

Klar förlust för Wings mot Vallentuna

Wings åker på nytt på ett nederlag, Vallentuna vann med klara 4-0.

centrum_artikel

Wings är fortsatt sargat med sju spelare på frånvarolistan, dessutom drabbades man av två skador i samband med matchen. Det var jämt i två perioder, i tredje orkade inte Wings längre. Då ryckte Vallentuna ifrån och gick från 1-0 till 4-0.
– Det finns verkligen inte mycket som är med oss nu. Första perioden är helt jämn och även andra även om Vallentuna tar ledningen. I tredje kommer vi inte upp i nivå utan får mest åka och jaga. Tre utvisningar hjälper inte oss heller. Tyvärr rinnner det iväg till 4-0. Mest synd tycker vi om Marcus Nygren som gör allt han kan i målet, berättar lagledare Peter Mattsson.

happyhomes_sommar2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

mod_helsida
defacto_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
connys