defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Klar förlust för Skånela mot topplaget

Skånela var numret för litet mot Kungälv på lördagen och föll med klara 30-20: - Bara acceptera att vi blev avklädda idag, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Kungälv vann med 30-20 mot Skånela på lördagen. Det var jämt resultatmässigt knappa kvarten men sen drog Kungälv ifrån till 17-12 i paus. Tidigt i andra satte Kungälv två snabba mål och uppförsbacken blev för mentalt stor ett av seriens bästa lag. Stora delar av andra skiljer det mellan 7-10 mål och Skånela får åka hem tomhänt en lördagkväll till Märsta genom Sverige.

Målen
Pewik 6, Östling 4, Lindberg 3, Näslund 3, Tapper 2, Frank, Ladan

2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

meko_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh