event_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Klar förlust för Skånela mot topplaget

Skånela var numret för litet mot Kungälv på lördagen och föll med klara 30-20: - Bara acceptera att vi blev avklädda idag, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Kungälv vann med 30-20 mot Skånela på lördagen. Det var jämt resultatmässigt knappa kvarten men sen drog Kungälv ifrån till 17-12 i paus. Tidigt i andra satte Kungälv två snabba mål och uppförsbacken blev för mentalt stor ett av seriens bästa lag. Stora delar av andra skiljer det mellan 7-10 mål och Skånela får åka hem tomhänt en lördagkväll till Märsta genom Sverige.

Målen
Pewik 6, Östling 4, Lindberg 3, Näslund 3, Tapper 2, Frank, Ladan

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
outsider_social
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
event_outsider
moderat_outsider
connys
nrh