halloween_centrum
David Nordbeck i RIK-tröjan mot FC InternazionaleFoto: Instagram/FC Stockholm/christerronnerberg

Klar förlust för RIK i Svenska Cupen

Rosersbergs IK förlorade med 4-1 mot FC Stockholm Internazionale på Råbergsvallen

centrum_artikel

Drömmen om ett storlag i Svenska Cupen tog slut för Rosersberg redan efter knappa tjugo minuter, då hade nämligen topplaget från Division 2 stänkt in tre mål. Stefan Ostojic gjorde både 1 och 2-0, Pontus Hesselheim satte 3-0 i 18:e minuten. Andreas Munter reducerade för RIK och 1-3 var resultatet in till pausvilan. Tidigt i andra kom dock 4-1 för gästerna och saken var biff. RIK skapade ett par målchanser i matchen men var ett par nummer för små. RIK hade med David Nordbeck från start men hans rutin hjälpte föga. RIK får nu fokusera på Division 5, en serie som man toppar efter fem raka segrar i inledningen.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider