defacto_pan
Fanny SwahnFoto: Donald Swahn

Klar derbyseger för Rosersberg

Rosersberg derbyvann på torsdagskvällen mot Bollstanäs och är fortsatt obesegrade i serien.

RIK vann klart mot Bollstanäs med 38-19. Greta Garme var hundraprocentig i avsluten och satte nio mål på nio skott. Kajs Westberg Eriksson svarade för sju mål och Fanny Swahn för fem. I paus var det 17-7. Anders Ericsson i Rosersbergs lagledning konstaterar på RIK:s hemsida att hela laget bidrar. I och med segern hänger man på i toppen.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
banner_trerosor
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
sportlov2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

connys

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh