sh_kulturtorget
Fanny SwahnFoto: Donald Swahn

Klar derbyseger för Rosersberg

Rosersberg derbyvann på torsdagskvällen mot Bollstanäs och är fortsatt obesegrade i serien.

centrum_pask

RIK vann klart mot Bollstanäs med 38-19. Greta Garme var hundraprocentig i avsluten och satte nio mål på nio skott. Kajs Westberg Eriksson svarade för sju mål och Fanny Swahn för fem. I paus var det 17-7. Anders Ericsson i Rosersbergs lagledning konstaterar på RIK:s hemsida att hela laget bidrar. I och med segern hänger man på i toppen.

colorama_april2

Lilja prisas för Årets prestation

Sport I samband med Föreningsgalan 8:e maj kommer Kultur- och fritidsförvaltningen att prisa bland annat Lilja Östervall Lyngbrant för Årets prestation.

happyhomes_2019

Klart för SMACK-rundan

Cykel Traditionella SMACK-rundan närmar sig och Sigtuna Märsta Cykelklubb är redo för start: - Man kan fortfarande anmäla sig, säger Stefan Lagerkvist på SMACK.

valsta_utveckling
sigtunavatten_standard
ica_valsta_pizza
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

forstamaj
centrum_pask_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

logistik_utbildning
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling_2
sandstrom_jobb
bonava_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
fme_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider