arlandagk_panorama
Glada tjejer i RIK efter segern mot BollstanäsFoto: Rosersbergs IK

Klar derbyseger för Rosersberg

Rosersbergs IK vann derbyt mot Bollstanäs med klara 38-22.

centrum_pask

Första halvlek var en ojämn historia för RIK, man startade bra och ledde med 7-3 men efter en timeout kom Bollstanäs tillbaka och hade 11-11 innan RIK inför slutet ryckte med 7-0 och 18-11 i paus. Där lade man grunden för segern och i andra så hade man läget under kontroll, slutresultatet skrevs till 38-22. Kajsa Westberg Eriksson visade vägen med 11 mål, därefter var det jämt fördelat i målskytt, Greta Garme hade sex mål, Julia Gustavsson och Agnes Lannermalm hade fyra vardera.

bonava_helsida
defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

fme_helsida
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

fme_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider