arlandagk_panorama
Glada tjejer i RIK efter segern mot BollstanäsFoto: Rosersbergs IK

Klar derbyseger för Rosersberg

Rosersbergs IK vann derbyt mot Bollstanäs med klara 38-22.

sportlov_centrum

Första halvlek var en ojämn historia för RIK, man startade bra och ledde med 7-3 men efter en timeout kom Bollstanäs tillbaka och hade 11-11 innan RIK inför slutet ryckte med 7-0 och 18-11 i paus. Där lade man grunden för segern och i andra så hade man läget under kontroll, slutresultatet skrevs till 38-22. Kajsa Westberg Eriksson visade vägen med 11 mål, därefter var det jämt fördelat i målskytt, Greta Garme hade sex mål, Julia Gustavsson och Agnes Lannermalm hade fyra vardera.

defacto_helsida
happyhomes_2019

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

icavalsta_semlor
korpen_jan-feb
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
sportlov2019
banner_trerosor
arlandagolf

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider