defacto_pan
Glada tjejer i RIK efter segern mot BollstanäsFoto: Rosersbergs IK

Klar derbyseger för Rosersberg

Rosersbergs IK vann derbyt mot Bollstanäs med klara 38-22.

banner_juni_artikel

Första halvlek var en ojämn historia för RIK, man startade bra och ledde med 7-3 men efter en timeout kom Bollstanäs tillbaka och hade 11-11 innan RIK inför slutet ryckte med 7-0 och 18-11 i paus. Där lade man grunden för segern och i andra så hade man läget under kontroll, slutresultatet skrevs till 38-22. Kajsa Westberg Eriksson visade vägen med 11 mål, därefter var det jämt fördelat i målskytt, Greta Garme hade sex mål, Julia Gustavsson och Agnes Lannermalm hade fyra vardera.

oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

colorama_april2
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida
fme_helsida
sigtunavatten_standard
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

Ngarambe trea på Bauhausgalan

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe kom trea på 1500 meter på Bauhausgalan: - Ett tag låg jag sist och tänkte ”vad gör jag?”. Men jag kom tillbaka och vet att jag har en spurt. Det var en härlig känsla att plocka placeringar från 300 meter hela vägen in i mål. Alla hejade och det var kul att sätta pers, säger Yolanda i ett pressmeddelande.

connys
oppning_outsider
nrh
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_oppet
colorama_april
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
fme_outsider