moderaterna_panorama
Teamet i Kroatien på Croatia OpenFoto: Insändarbild

Kim Taekwondo på internationell tävling

Den gångna helgen, 18-19 juni var Kim Taekwondo på internationell tävling i Kroatien med sin elittrupp.

Laget som flög ner till Zagreb var Nazaah Waliullah -37kg, Lejla Dizdarevic -37kg, Alva Vennberg -47kg, Tea Karlberg -59kg och Philip Rosenberg -65kg. Isac källstrand kom inte iväg på grund av problem med passet. Jen Lundin, headcoach, meddelar att det var blott deras andra G-klass rankingtävling som de deltar i.
– Samtliga fem visar att de håller nivå genom att tävla mot de främsta ute i Europa. Vi är inte främmande för att tävla på denna nivå och man ska ha klart för sig att det är världsrankingtävling där man möter de allra bästa för att försöka skaffa sig rankingpoäng till mästerskap och även inför den dagen man tar sig upp på seniornivå, berättar Jens Lundin.

Sju medaljer på NM

Sport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

marinan_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
2020_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

Sport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

mp_helsida_april

Guld för Källstrand i Turkiet

Sport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

EXTRA

Nio medaljer på SM

Sport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys