panorama_centrum
Laget från Kim TaekwondoFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

KIM Taekwondo i världscuptävling

Kim Taekwondo hade med sex tävlande i Världscupen i Solnahallen under helgen.

För första gången någonsin var det världscup i Stockholm/Solna där Solnahallen var platsen för tävlingarna. Kim Taekwondo deltog med sex tävlande som samtliga tävlat länge men nu tagit nästa steg och är uppe i Sverigeeliten; Alva Vennberg, Lejla Dizdarevic, Philip Rosenberg, Isac Källstrand, Nazaah Waliullah och Tea Karlberg.

Bäst gick det för Alva som vann sin första match mot Belgien men sedan åkte ut i andra matchen mot Grekland. – Det är en stort steg upp i nivå men alla 6 visade krigarhjärta och vilja så framtiden ser ljus ut.
Vi hoppas att kunna delta på ytterligare en Världscup innan säsongen slutar i sommar för att se utvecklingen, uppger headcoach Jens Lundin

mp_helsida_april
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
marinan_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
connys
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider