sommar
Kim Taekwondos team i Wemdö OpenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Kim Taekwondo bästa klubb på Wermdö Open

Kim Taekwondo var i Värmdö för att tävla på Wermdö Open i lördags och blev där bästa klubb.

Det blev något av en tävling på hemmaplan i Stockholm för Kim Taekwondo som för det mesta reser runt både i Sverige och utomlands med sina atleter. Wermdö Open var en tävling för både nybörjare och avancerade och av 20 tävlande blev det till slut nio guld, fem silver och tre brons. Som grädden på moset bästa klubb av 22 deltagande klubbar.

defacto_helsida

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

arlanda_golf_juli
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sommar
sommar_centrum

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
nrh
connys
colorama_april
defacto_outsider