centrum_panorama2020
Kim Taekwondos team i Wemdö OpenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Kim Taekwondo bästa klubb på Wermdö Open

Kim Taekwondo var i Värmdö för att tävla på Wermdö Open i lördags och blev där bästa klubb.

centrum_artikel

Det blev något av en tävling på hemmaplan i Stockholm för Kim Taekwondo som för det mesta reser runt både i Sverige och utomlands med sina atleter. Wermdö Open var en tävling för både nybörjare och avancerade och av 20 tävlande blev det till slut nio guld, fem silver och tre brons. Som grädden på moset bästa klubb av 22 deltagande klubbar.

studenten2020_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider