sportfiske_jubileum
Kim Taekwondos team i Wemdö OpenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Kim Taekwondo bästa klubb på Wermdö Open

Kim Taekwondo var i Värmdö för att tävla på Wermdö Open i lördags och blev där bästa klubb.

rosta_sigtuna2

Det blev något av en tävling på hemmaplan i Stockholm för Kim Taekwondo som för det mesta reser runt både i Sverige och utomlands med sina atleter. Wermdö Open var en tävling för både nybörjare och avancerade och av 20 tävlande blev det till slut nio guld, fem silver och tre brons. Som grädden på moset bästa klubb av 22 deltagande klubbar.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

eu_sap
happyhomes_2019
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

colorama_april2
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
ica_valsta_choklad
rosta_sigtuna2
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

varfest_helsida
oppning_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

moderaternamaj

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
oppning_outsider
nationaldag_out
sh_bovard_out
sh_oppet
connys
nrh
ridskola2019_outsider
v_eu
fme_outsider
sap_outsider_eu
defacto_outsider