bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi

Kille klättrade upp i lyftkran

En yngre kille klättrade upp i en lyftkran i Märsta under söndagskvällen och misstänks för olaga intrång och narkotikabrott.

rosta_sigtuna2

Allmänhet reagerade på att en yngre kille klättrade upp i en lyftkran under söndagskvällen. Killen hängde ut över kanten och vittnen tyckte att det såg farligt ut. Räddningstjänst och polis åkte ut och kille klättrade först ner i hytten, därefter fortsatte han hela vägen ner. Polis medtog killen för en kroppsbesiktning till polisstationen. Han misstänks just nu för olaga intrång och narkotikainnehav för eget bruk. Det är inte utrett än om han var påverkad av narkotika vid tillfället.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

varfest_helsida
moderaternamaj

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

eu_sap
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
oppning_helsida
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
sh_oppet
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
connys
sh_bovard_out
defacto_outsider
fme_outsider
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
oppning_outsider
nrh
v_eu