defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Kille klättrade upp i lyftkran

En yngre kille klättrade upp i en lyftkran i Märsta under söndagskvällen och misstänks för olaga intrång och narkotikabrott.

Allmänhet reagerade på att en yngre kille klättrade upp i en lyftkran under söndagskvällen. Killen hängde ut över kanten och vittnen tyckte att det såg farligt ut. Räddningstjänst och polis åkte ut och kille klättrade först ner i hytten, därefter fortsatte han hela vägen ner. Polis medtog killen för en kroppsbesiktning till polisstationen. Han misstänks just nu för olaga intrång och narkotikainnehav för eget bruk. Det är inte utrett än om han var påverkad av narkotika vid tillfället.

frisyr_december
sigtuna_funkis
icavalsta_julbanner

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

outsider
korpen_jan-feb

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtunavatten_standard
regeringskaoset

V-ledaren: Katastrofal uppgörelse

Politik Vid lunchtid meddelande Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att hans parti kommer att rösta rött till den överenskommelse som träffats mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. Något som lokale V-ledaren Niklas Andersson redan förespråkade i helgen.

connys
nrh
banner_trerosor
funkis_2