moderaterna_juni
Foto: Jamshid Jamshidi

Kille klättrade upp i lyftkran

En yngre kille klättrade upp i en lyftkran i Märsta under söndagskvällen och misstänks för olaga intrång och narkotikabrott.

Allmänhet reagerade på att en yngre kille klättrade upp i en lyftkran under söndagskvällen. Killen hängde ut över kanten och vittnen tyckte att det såg farligt ut. Räddningstjänst och polis åkte ut och kille klättrade först ner i hytten, därefter fortsatte han hela vägen ner. Polis medtog killen för en kroppsbesiktning till polisstationen. Han misstänks just nu för olaga intrång och narkotikainnehav för eget bruk. Det är inte utrett än om han var påverkad av narkotika vid tillfället.

valet2018

(S) Lovar jouröppen vårdcentral

Politik Socialdemokraterna i kommunen och landstinget lovar att göra Valsta Vårdcentral jouröppen på kvällar och helger: - Jag är mycket nöjd med att vårdcentralen i Valsta kommer att prioriteras om Socialdemokraterna får styra i landstinget. Det kommer att förbättra tillgängligheten till primärvården inte bara för Valstaborna utan också för Sigtuna i stort, säger oppositionsrådet Marie Axelsson, oppositionsråd.

vuxenutbildning2
sap_valet2018

Två män trängde sig in i lägenhet

Blåljus Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Valsta efter att två män tagit sig in i en lägenhet. Trots en sökinsats lyckades polisen inte gripa dem. – Vi har inlett en förundersökning om hemfridsbrott och olaga hot, säger Towe Hägg vid polisen.

brf_englamarken
sexbrottsmisstänkte fritidsledaren:

Åklagaren yrkar på minst sex års fängelse för fritidsledaren

Nyheter Den omfattande rättegången mot den sexbrottsmisstänkte fritidsledaren har nu avslutats. Vid slutpläderingen yrkade åklagare Nicklas Englund på sex till sju års fängelse.

sportfiskebanner2
midsommarfirandet

SOS-Alarm vädjar: Fira lugnt

Nyheter SOS-Alarm väntar in fler samtal i samband med midsommarfirandet: – Vid midsommar finns flera faktorer som ökar risken för akuta händelser, säger Maria Khorsand, VD på SOS-Alarm.

februari

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Norra Redovisningshuset
sap_outsider
val2018
objekt2
forskontor
veterankraft_standard
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
objekt4
connys
outsider_defacto
vuxentutbildning
objekt3
standard_ridskola
outsider_moderat