januari
Jan Persson, VD Kilenkrysset, och Anders Rosenqvist, VD Rosenqvist Fastigheter Holding AB.Foto: Kilenkrysset

Kilenkrysset säljer av mark och lokaler

Kilenkrysset med stora mark och fastighetstillgångar i Rosersberg säljer av en del till Rosenqvist Fastigheter Holding AB.

centrum_artikel

Rosenqvist Fastigheter Holding AB köper loss 106 000 kvadratmeter kvartersmark, 4000 kvadratmeter kontorsyta samt 2600 kvadratmeter industri och logistiklokaler av Kilenkrysset i Rosersberg.
– Vi skulle aldrig sälja till någon annan aktör än Rosenqvist. Jag vet att de kommer att ta hand om byggnaden till och med bättre än vi själva. Vi var inspirerade av den klassiska TV-serien Dallas när vi byggde, och nu vet vi att huset får en ny kompetent ägare, säger Jan Persson, Kilenkryssets vd och ägare.

Marken och lokalerna ligger nära E4:an, kontorslokalen är en speciell byggnad både när det gäller läge, arkitektur och planlösning.
– Vi är både stolta och ödmjuka inför det här spännande förvärvet. Det ligger helt i linje med vår strategi att växa i Stockholm Nord, och det här köpet stärker vår position i Sigtuna och Arlandaregionen, där vi vill vara med, kommenterar Anders Rosenqvist, vd, Rosenqvist Fastigheter Holding AB.

januari_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

prima_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
connys
prima_outsider