defacto_pan
Pizzarapporten 2018 visar att Kebabpizzan är populärast i Märsta medan Vesuvio beställs mest i SigtunaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Kebabpizza i Märsta-Vesuvio i Sigtuna

Kebabpizzan seglar upp som den populäraste pizzan i Märsta enligt OnlinePizzas kunder, i Sigtuna är det Vesuvio som beställs mest.

marstakalaset_artikel

Nästan var femte pizza som beställs via OnlinePizza i Märsta är en Kebabpizza, därefter kommer Vesuvio, Cappricciosa och Calzone. I Sigtuna är det Vesusvio som beställs av nästan var femte kund, därefter kebabpizza och Hawaii.

OnlinePizza släpper sin Pizzarapport lagom till Nyårsdagen som är den bästa pizzadagen på året. En som laddar för Nyårsdagen är Sigtunagrillen:
– Det krävs noggranna förberedelser för att hinna med allt och därför är det nästan lika intensivt på nyårsafton som på själva nyårsdagen. En av årets mest intensiva dagar där beställningstrycket är ständigt högt, säger Ferhat Yucedogan, ägare, i ett pressmeddelande.

Sigtunas populäraste pizzor
Vesuvio
Kebabpizza
Hawaii
Margherita
Calzone
Cappricciosa
Salami
Funghi
Mexicana
Bussola

Märstas populäraste pizzor
Kebabpizza
Vesuvio
Capricciosa
Calzone
Hawaii
Margherita
Bussola
Mexicana
Ciao Ciao
Kycklingpizza

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
miljopris_helsida
marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

defacto_helsida
sommar

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

colorama_april2
kontor_thaifong

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
miljopris_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys