sportfiske_jubileum
Pizzarapporten 2018 visar att Kebabpizzan är populärast i Märsta medan Vesuvio beställs mest i SigtunaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Kebabpizza i Märsta-Vesuvio i Sigtuna

Kebabpizzan seglar upp som den populäraste pizzan i Märsta enligt OnlinePizzas kunder, i Sigtuna är det Vesuvio som beställs mest.

rosta_sigtuna2

Nästan var femte pizza som beställs via OnlinePizza i Märsta är en Kebabpizza, därefter kommer Vesuvio, Cappricciosa och Calzone. I Sigtuna är det Vesusvio som beställs av nästan var femte kund, därefter kebabpizza och Hawaii.

OnlinePizza släpper sin Pizzarapport lagom till Nyårsdagen som är den bästa pizzadagen på året. En som laddar för Nyårsdagen är Sigtunagrillen:
– Det krävs noggranna förberedelser för att hinna med allt och därför är det nästan lika intensivt på nyårsafton som på själva nyårsdagen. En av årets mest intensiva dagar där beställningstrycket är ständigt högt, säger Ferhat Yucedogan, ägare, i ett pressmeddelande.

Sigtunas populäraste pizzor
Vesuvio
Kebabpizza
Hawaii
Margherita
Calzone
Cappricciosa
Salami
Funghi
Mexicana
Bussola

Märstas populäraste pizzor
Kebabpizza
Vesuvio
Capricciosa
Calzone
Hawaii
Margherita
Bussola
Mexicana
Ciao Ciao
Kycklingpizza

nationaldag_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

v_eu_helsida
eu_sap
oppning_helsida
mp_eu

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
rosta_sigtuna2

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

sh_bovard_out
defacto_outsider
fme_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu
nrh
sh_oppet
oppning_outsider
connys
mp_eu_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
colorama_april
v_eu
moderaterna_maj_outsider