defacto_pan
Pizzarapporten 2018 visar att Kebabpizzan är populärast i Märsta medan Vesuvio beställs mest i SigtunaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Kebabpizza i Märsta-Vesuvio i Sigtuna

Kebabpizzan seglar upp som den populäraste pizzan i Märsta enligt OnlinePizzas kunder, i Sigtuna är det Vesuvio som beställs mest.

Nästan var femte pizza som beställs via OnlinePizza i Märsta är en Kebabpizza, därefter kommer Vesuvio, Cappricciosa och Calzone. I Sigtuna är det Vesusvio som beställs av nästan var femte kund, därefter kebabpizza och Hawaii.

OnlinePizza släpper sin Pizzarapport lagom till Nyårsdagen som är den bästa pizzadagen på året. En som laddar för Nyårsdagen är Sigtunagrillen:
– Det krävs noggranna förberedelser för att hinna med allt och därför är det nästan lika intensivt på nyårsafton som på själva nyårsdagen. En av årets mest intensiva dagar där beställningstrycket är ständigt högt, säger Ferhat Yucedogan, ägare, i ett pressmeddelande.

Sigtunas populäraste pizzor
Vesuvio
Kebabpizza
Hawaii
Margherita
Calzone
Cappricciosa
Salami
Funghi
Mexicana
Bussola

Märstas populäraste pizzor
Kebabpizza
Vesuvio
Capricciosa
Calzone
Hawaii
Margherita
Bussola
Mexicana
Ciao Ciao
Kycklingpizza

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

sigtuna_funkis

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

frisyr_december
outsider
icavalsta_julbanner

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

connys
nrh
banner_trerosor
funkis_2