arlandagk_panorama
Pizzarapporten 2018 visar att Kebabpizzan är populärast i Märsta medan Vesuvio beställs mest i SigtunaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Kebabpizza i Märsta-Vesuvio i Sigtuna

Kebabpizzan seglar upp som den populäraste pizzan i Märsta enligt OnlinePizzas kunder, i Sigtuna är det Vesuvio som beställs mest.

centrum_tvaar

Nästan var femte pizza som beställs via OnlinePizza i Märsta är en Kebabpizza, därefter kommer Vesuvio, Cappricciosa och Calzone. I Sigtuna är det Vesusvio som beställs av nästan var femte kund, därefter kebabpizza och Hawaii.

OnlinePizza släpper sin Pizzarapport lagom till Nyårsdagen som är den bästa pizzadagen på året. En som laddar för Nyårsdagen är Sigtunagrillen:
– Det krävs noggranna förberedelser för att hinna med allt och därför är det nästan lika intensivt på nyårsafton som på själva nyårsdagen. En av årets mest intensiva dagar där beställningstrycket är ständigt högt, säger Ferhat Yucedogan, ägare, i ett pressmeddelande.

Sigtunas populäraste pizzor
Vesuvio
Kebabpizza
Hawaii
Margherita
Calzone
Cappricciosa
Salami
Funghi
Mexicana
Bussola

Märstas populäraste pizzor
Kebabpizza
Vesuvio
Capricciosa
Calzone
Hawaii
Margherita
Bussola
Mexicana
Ciao Ciao
Kycklingpizza

happyhomes_2019

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

karby_varme1
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

ridskola_2019_helsida
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

sangensemble
sigtunavatten_standard

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

Jul med Carola kommer tillbaka

Nöjesnyheter Carola gör om sin bejublade julshow med dubbelt antalet spelningar i år: - Det känns som jag hittat rätt helt enkelt och det är på tiden, säger hon till Aftonbladet.

defacto_helsida
arlandagolf
connys
EXTRA

Höjda avgifter på Kulturskolan

Kulturnyheter Kulturskolan i Sigtuna kommun för höjda avgifter, detta sedan budgeten minskat med 1,2 miljoner kronor i år: - Dessvärre har vi en tuff ekonomisk situation – orsaken är tidigare oansvarig politik som gjort av vi har höga låneskulder och ingen buffert. Det är allvarligt, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i Barn- och ungdomsnämnden.

Valsta bibliotek öppnar upp

Kulturnyheter Efter många turer står det nu klart att Valsta bibliotek öppnar på fredag 1:a februari: - Det är med glädje vi slår upp portarna igen och välkomnar alla invånare att ta del av böcker, tidskrifter och media, säger Lars Björling.

sh_oppet
defacto_outsider
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider