moderaterna_panorama
Pizzarapporten 2018 visar att Kebabpizzan är populärast i Märsta medan Vesuvio beställs mest i SigtunaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Kebabpizza i Märsta-Vesuvio i Sigtuna

Kebabpizzan seglar upp som den populäraste pizzan i Märsta enligt OnlinePizzas kunder, i Sigtuna är det Vesuvio som beställs mest.

Nästan var femte pizza som beställs via OnlinePizza i Märsta är en Kebabpizza, därefter kommer Vesuvio, Cappricciosa och Calzone. I Sigtuna är det Vesusvio som beställs av nästan var femte kund, därefter kebabpizza och Hawaii.

OnlinePizza släpper sin Pizzarapport lagom till Nyårsdagen som är den bästa pizzadagen på året. En som laddar för Nyårsdagen är Sigtunagrillen:
– Det krävs noggranna förberedelser för att hinna med allt och därför är det nästan lika intensivt på nyårsafton som på själva nyårsdagen. En av årets mest intensiva dagar där beställningstrycket är ständigt högt, säger Ferhat Yucedogan, ägare, i ett pressmeddelande.

Sigtunas populäraste pizzor
Vesuvio
Kebabpizza
Hawaii
Margherita
Calzone
Cappricciosa
Salami
Funghi
Mexicana
Bussola

Märstas populäraste pizzor
Kebabpizza
Vesuvio
Capricciosa
Calzone
Hawaii
Margherita
Bussola
Mexicana
Ciao Ciao
Kycklingpizza

2020_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

liber_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
connys
swedol_outsider