defacto_pan
Karsten Bjärbo toppar Kristdemokraternas valsedel.Foto: Pressbild/Kristdemokraterna

Karsten Bjärbo leder Kristdemokraterna i valet

Karsten Bjärbo kvarstår som etta på Kristdemokraternas lista till Valet2018: -Vi hoppas också självklart att vi även efter valet kommer kunna fortsätta påverka politiken i Sigtuna kommun såväl i fullmäktige som i kommunens ledning – nu bättre rustade vad gäller att bemanna olika nämndplatser än på mycket länge, säger Karsten Bjärbo.

Karsten Bjärbo har fått Kristdemokraternas förtroende att toppa fullmäktigelistan till valet. Bjärbo är idag gruppledare i fullmäktige samt ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden samt sitter i Kommunstyrelsen.
– Vi hoppas också självklart att vi även efter valet kommer kunna fortsätta påverka politiken i Sigtuna kommun såväl i fullmäktige som i kommunens ledning – nu bättre rustade vad gäller att bemanna olika nämndplatser än på mycket länge. Och det faktum att kommunen nu äntligen utgör en enda samlad valkrets talar ju tydligt för att det verkligen också kan komma att bli på det viset, uppger Bjärbo i ett pressmeddelande.

Fler medlemmar och aktiva
På riksnivå har Kristdemokraterna haft låga opinionssiffror och riskerar att hamna under 4-procentsspärren. Men på lokal nivå säger man sig ha rekordtillströmning av medlemmar och aktiva. Listan anser man är bred med nya intressanta namn. Totalt är det 17 personer varav elva män. Bland de första sex kandidaterna är tre kvinnor och tvåa är Kerstin Eriksson.

Vill kvarstå vid makten
Efter valet är sikttet inställt på att kvarstår i kommunledningen:
– För egen del hoppas jag naturligtvis att jag får fortsätta leda det viktiga politiska arbetet med ständiga förbättringar inom kommunens äldreomsorg. Kristdemokraterna är ju familjernas parti, och sättet vi ser på omsorgen av våra äldre är ju helt klart en bärande del i detta, fortsätter Karsten Bjärbo.

icavalsta_julbanner
defacto_host2018

Så snöröjer kommunen i vinter

Nyheter Sigtuna kommun har i år tagit grepp om att informera kommuninvånarna om hur det ska skottas och en kontinuerligt uppdaterad sida i samband med snöfall.

julbanner2
happy_homes_juli

Risk för blodbrist i julhelgen

Notiser Blodcentralen i Stockholms län meddelar att det inför julen behöver fyllas på i blodlagren: - Vi har kallat och påmint alla blodgivare de senaste veckorna men ändå inte kunnat få upp lagret till önskad nivå, säger Fredrik Boström, medicinskt ansvarig läkare på Blodcentralen i Stockholms län.

sigtuna_funkis
fme_jul
EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

sportfiskebanner2
lager_bilnet
connys
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
funkis_2
outsider
objekt3
nrh_lania
objekt4
vanster_jul
colorama_vinter
objekt2