moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Karlsson: Vi har allt att vinna

På tisdag kväll är det avkast mellan Skånela och Önnered i kvalet till ligan: - Vi har allt att vinna, säger Skånelas coach Jimmy Karlsson.

Vi har drygt 30 timmar bort från avkast i första kvalmatchen mellan Skånela-Önnered. Önnered slutade elva i ligan och i och med att Skånela slutade fyra i Allsvenskan blev det ett möte i bäst av fem. Redan i höstas möttes man, då vann Skånela. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt att man har allt att vinna och att pressen är på lagen från ligan.
– Önnered har stora förväntningar och förhoppningar att gå till slutspel. Nu är dom i ett kval igen, säger Karlsson.

Men trots omständigheterna är det trots allt Önnered som är favorit och på pappret starkaste laget. Man har ex-skånelaiten Christoffer Brännberger i laget.
– Vi behöver vara den bästa versionen av oss själva. Men vi har vid flera gånger visat att vi är riktigt bra i våra bra stunder mot de bästa lagen. Vi kan spela avslappnat och bara gå in och göra vårt bästa. Vi ska vara respektlösa och bara se möjligheterna i denna kvalserien, fortsätter Jimmy Karlsson.

19.30 på tisdag kväll är det avkast!

liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider