moderat_sommar
"Stocken", här i Skånelas tröja, kommer till Vikingahallen för match mot Jimmy Karlssons Skånela

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

centrum_artikel

Andreas Stockenberg lämnade Skånela för flera år sedan och har sedan dess tränat AMO Handboll i Småland samt vunnit SM-Guld med Sävehof. Nu är han tillbaka i AMO Handboll och kommer på lördag till Vikingahallen. Varje gång ”Stocken” som han kallas ställs mot Jimmy Karlsson förväntas det någon form av ”show”.
– Sist när vi möttes var det en hetsig match, han är tidigt med att håna motståndare och skriker på medspelare, motspelare, publik och så vidare. Ibland lyckas det, ibland inte, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

”Är inte bästa vänner”
Exakt varför tränarkollegorna inte är överens råder delade meningar om och inget som Jimmy Karlsson vill föra i media.
– Vi är inte bästa vänner och inte överens. Han står inte för det ledarskap jag står för. Det skedde en del incidenter som inte är utredda, men det är mellan oss, fortsätter Karlsson.

Kritiserats på Twitter
Under de senaste åren har ”Stocken” varit öppen med kritiken mot Skånela och Jimmy Karlsson på sitt twitterkonto.
– Jag tar avstånd från hans sätt att utrycka sig. Han har angripit mig och min familj utan att prata med mig. Jag har varit tyst på sociala medier och inte kommenterat hans anklagelser.

Är på tapeten
Ute i handbolls-Sverige kommer det så klart upp frågor för Jimmy om vad som egentligen har hänt. Frågan är ofta på tapeten enligt Karlsson.
– Att han fick lämna Skånela sist han var här var hans eget fel, inte mitt eller någon annans. Han är en mycket bra handbollstränare det vet alla, det var inte där problemen låg.

Underhållande för publiken
Men för handbollspubliken blir det en härlig show, ”Stockens” energi är underhållande och man kan säkerligen vänta sig att det händer ett och annat på lördag.
– Folk vet om vår historia så det kommer säkert locka en del folk, det är roligt och speciellt när han kommer hit, säger Jimmy.

Viktiga poäng på spel
Det står även viktiga poäng på spel. Skånela är trea och AMO fyra. Vid seger kan Skånela få sig ett litet försprång inför julledigheten. Det kommer även att vara fri entré då Skånelas partners bjuder alla som kommer på inträdet.
– Vi är inne i en bra period, både mot Lindesberg och mot AMO har vi vänt underlägen. Vi har fin form. AMO är ett bra lag med fina spetskompetenser, vi behöver se upp med det.

Vänt underlägen
Just att Skånela vänt underlägen tre matcher i rad är något som talar till Skånelas fördel enligt Karlsson. Sist var man i underläge med åtta bollar ett tag:
– Vi kan vara dåliga men litar ändå på vår egna förmåga. Vi har många olika typer och hittar vägar in i matcherna. Vi har visat karaktär och moral, ibland känns det som att vi låter motståndare få göra mål på oss för att vi ska vakna, det är inte alltid bra men vi har klarat av att vända hittills. Målet är att få göra en lika bra första halvlek som andra. Mot bättre motstånd kommer det säkert inte gå att vända, konstaterar Karlsson.

Fotnot: Matchen spelas på lördag kl. 16.00. Det är fri entré 

brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
2020_helsida
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider