defacto_pan
William dunkar in 1-0 tidigt i matchenFoto: nhl.com

Karlsson målskytt när Vegas kopplade grepp

Vegas och William Karlsson har slagläge efter att man besegrat Winnipeg med 3-2 efter mål av Karlsson: - Vi ska spela vårt spel och inte låta dem dominera, sa Karlsson efter matchen.

Direkt i matchinledningen slog William Karlsson till med sitt sjätte mål detta slutspel och bäddade för Vegas seger med 3-2. Nu leder laget serien med 3-1 i matcher och kan avgöra på söndag i Winnipeg.

Det var en riktig stormatch av Wille som spelade ca 20 minuter, sköt fem skott på mål, var +1 och vann 64 procent av tekningarna. Han utsågs till matchens tredje stjärna efter Reilly Smith och målvakten Marc-André Fleury.

defacto_host2018
centrumbanner

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostlov_sigtuna
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

outsider
sbrf_sep
sportfiske_banner
nrh_sigtuna
connys
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt3
objekt4
komvuxq3_4