bovard_sh
William dunkar in 1-0 tidigt i matchenFoto: nhl.com

Karlsson målskytt när Vegas kopplade grepp

Vegas och William Karlsson har slagläge efter att man besegrat Winnipeg med 3-2 efter mål av Karlsson: - Vi ska spela vårt spel och inte låta dem dominera, sa Karlsson efter matchen.

rosta_sigtuna2

Direkt i matchinledningen slog William Karlsson till med sitt sjätte mål detta slutspel och bäddade för Vegas seger med 3-2. Nu leder laget serien med 3-1 i matcher och kan avgöra på söndag i Winnipeg.

Det var en riktig stormatch av Wille som spelade ca 20 minuter, sköt fem skott på mål, var +1 och vann 64 procent av tekningarna. Han utsågs till matchens tredje stjärna efter Reilly Smith och målvakten Marc-André Fleury.

mp_eu

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

v_eu_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

happyhomes_2019
oppning_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
varfest_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_out
nrh
sh_oppet
mp_eu_outsider
defacto_outsider
connys
colorama_april
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
v_eu
bonava_maj_outsider
fme_outsider
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_bovard_out