moderaterna_juni
William dunkar in 1-0 tidigt i matchenFoto: nhl.com

Karlsson målskytt när Vegas kopplade grepp

Vegas och William Karlsson har slagläge efter att man besegrat Winnipeg med 3-2 efter mål av Karlsson: - Vi ska spela vårt spel och inte låta dem dominera, sa Karlsson efter matchen.

Direkt i matchinledningen slog William Karlsson till med sitt sjätte mål detta slutspel och bäddade för Vegas seger med 3-2. Nu leder laget serien med 3-1 i matcher och kan avgöra på söndag i Winnipeg.

Det var en riktig stormatch av Wille som spelade ca 20 minuter, sköt fem skott på mål, var +1 och vann 64 procent av tekningarna. Han utsågs till matchens tredje stjärna efter Reilly Smith och målvakten Marc-André Fleury.

februari
brf_englamarken
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

vuxenutbildning2
sap_valet2018
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

objekt3
standard_ridskola
vuxentutbildning
nfc_vinter
connys
veterankraft_standard
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
val2018
sap_outsider
forskontor
objekt4
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
objekt2