moderaterna_tack
William Karlsson styr in 4-2.Foto: nhl.com

Karlsson målskytt när Vegas föll

William Karlsson reducerade till 4-2 för Vegas mot Winnipeg men närmare än så kom inte sensationslaget som därmed ligger under i en matchserie för första gången.

Winnipeg rivstartade inför sin entusiastiska hemmapublik och hade 3-0 redan efter 7 minuters spel. Vegas reducerade till 3-1 men 4-1 kom tidigt i andra innan William Karlsson styrde in 4-2 i power play. Winnipeg hade dock full kontroll på händelserna det var aldrig nära fler mål för Vegas som därmed får försöka igen på måndag.

hostfest_centrum
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_banner_sep
defacto_host2018
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

outsider
komvuxq3_4
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
objekt2
sbrf_sep
objekt3
objekt4
Norra Redovisningshuset
connys
sportfiske_banner