arlandagk_panorama

Karlsson inför toppmötet: Vi har allt att vinna

Efter åttonde raka segern i helgen laddar Skånela för toppmöte mot Varberg på lördag: - Jag hoppas att det blir mycket folk, det är svårt att få bättre underhållning, säger tränare Jimmy Karlsson till märsta.nu

centrum_pask

Skånela har överträffat de flesta experter och kanske även sig själva, man är i hysterisk form efter åtta raka segrar. På lördag är det toppmöte mot ettan och seriefavoriten Varberg. Men Skånela tar fortfarande matchen med ro, trots att insatsen är hög:
– Varberg bär favoritskapet men vi känner oss inte chanslösa, de måste vara bra för att slå oss och jag tror inte ens att Varberg vunnit i Vikingahallen, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Vad är det då som gett de åtta raka segrarna, det handlar inte bara om skönspel varje match enligt Karlsson:
– Vi hittar utvägar, sist var vi fantastiska i offensiven, ibland är det målvaktsspel och defensiven. När det klaffar i alla tre faser så… ja då får vi se hur det ser ut.

Skånela har också haft ett gynnsamt program med dubbla matcher mot Tyresö och Anderstorp. Men Karlsson lyfter även fram att det finns många matchvinnare i laget i kombination med att flera av de yngre kliver fram och tar för sig.
– Vi har tre roliga matcher framför oss, först Varberg, sen Rimbo och därefter Jesper Östlunds Hallby.

Hur ser du på lördagens match?
– Varberg är luriga, flexibilitet kommer att vara viktigt. Att kunna förändra oss både offensivt och defensivt beroende på vilka som är på banan. Taktiken blir viktig. Viktigt att sätta en taktik och vinna hela matchen, det ska vara tufft att göra mål på oss. De är tunga, stora och starka, de är mer fysiska, så vi ska utnyttja vår snabbhet och jag skulle vilja ha en match med mycket spring.

Många i ert lag har inte rutin från den här typ av matcher, det har du, vad är det för budskap du skickar till dem?
– Jag tror många gillar läget, vi sätter inte press. Vi pratar inte om kval och så vidare utan tar en match i taget. Nu är det Varberg, vi har haft ett lättare spelschema men har fötterna på jorden. Jag tror många ser fram emot matchen och känslan är att vi har allt att vinna. Bara Varberg och Hallby har förlora när de kommer hit, vi är i en grym sits som vi ska ta tillvara på.

valsta_utveckling
happyhomes_2019
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
centrum_pask_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

bonava_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april