moderaterna_sep2020

Karlsson inför toppmötet: Vi har allt att vinna

Efter åttonde raka segern i helgen laddar Skånela för toppmöte mot Varberg på lördag: - Jag hoppas att det blir mycket folk, det är svårt att få bättre underhållning, säger tränare Jimmy Karlsson till märsta.nu

Skånela har överträffat de flesta experter och kanske även sig själva, man är i hysterisk form efter åtta raka segrar. På lördag är det toppmöte mot ettan och seriefavoriten Varberg. Men Skånela tar fortfarande matchen med ro, trots att insatsen är hög:
– Varberg bär favoritskapet men vi känner oss inte chanslösa, de måste vara bra för att slå oss och jag tror inte ens att Varberg vunnit i Vikingahallen, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Vad är det då som gett de åtta raka segrarna, det handlar inte bara om skönspel varje match enligt Karlsson:
– Vi hittar utvägar, sist var vi fantastiska i offensiven, ibland är det målvaktsspel och defensiven. När det klaffar i alla tre faser så… ja då får vi se hur det ser ut.

Skånela har också haft ett gynnsamt program med dubbla matcher mot Tyresö och Anderstorp. Men Karlsson lyfter även fram att det finns många matchvinnare i laget i kombination med att flera av de yngre kliver fram och tar för sig.
– Vi har tre roliga matcher framför oss, först Varberg, sen Rimbo och därefter Jesper Östlunds Hallby.

Hur ser du på lördagens match?
– Varberg är luriga, flexibilitet kommer att vara viktigt. Att kunna förändra oss både offensivt och defensivt beroende på vilka som är på banan. Taktiken blir viktig. Viktigt att sätta en taktik och vinna hela matchen, det ska vara tufft att göra mål på oss. De är tunga, stora och starka, de är mer fysiska, så vi ska utnyttja vår snabbhet och jag skulle vilja ha en match med mycket spring.

Många i ert lag har inte rutin från den här typ av matcher, det har du, vad är det för budskap du skickar till dem?
– Jag tror många gillar läget, vi sätter inte press. Vi pratar inte om kval och så vidare utan tar en match i taget. Nu är det Varberg, vi har haft ett lättare spelschema men har fötterna på jorden. Jag tror många ser fram emot matchen och känslan är att vi har allt att vinna. Bara Varberg och Hallby har förlora när de kommer hit, vi är i en grym sits som vi ska ta tillvara på.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

boisigtuna
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

festspec_host2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider