moderaterna_riksdag
Jimmy Karlsson, tränare.

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Skånela har fått en flygande start i Herrallsvenskan och toppar tabellen tillsammans med Amo som tränar av ex-skånelaiten Andreas Stockenberg. På lördag möts duon i en tidig seriefinal. En match som Skånela och Jimmy Karlsson ser fram emot.
– Amo och OV är tippade etta och tvåa i serien, de har budgetar för att vara i ligan. De har högklassiga spelare på varje position, säger Jimmy Karlsson.

Jimmy Karlsson missade Skånelas segermatch mot Vinslöv på grund av landslagsuppdrag med Juniorlandslaget. Han är just hemkommen och njuter av föräldraledigheten. Det är kontraster från allsvensk toppstrid till att byta blöjor. Mattias Flodman ledde Skånela och gjorde det bra. Skånela har det välställd på ledarsidan. Inledningen på säsongen är också en av de bästa man fått på många år, fem segrar och tre kryss.
– Vi är nöjda med det så klart. Kanske borde vi vunnit 2-3 av våra oavgjorda, det är poängtapp mot lag på nedre halvan. Vi jobbar med oss själva i matcher som vi bara ska vinna. Allt har inte fungerat till hundra procent, men vi tror på vår kapacitet, sätter en taktik och följer den. Det är inte någon som faller ur ramen.

Det bästa med årets Skånela är enligt Karlsson moralen. Man har legat under ibland och kommit tillbaka. Man tror på sin gameplan och kapacitet. Mot Amo ska man gå ut och köra sitt spel. Karlsson tror att ”Stocken” kommer vilja röra om en del i både offensiven och defensiven.
– Vi ska ha motmedel på det, fokus på vårt spel och vad vi ska göra.

Efter debaklet mot Rimbo fick Simon Lindberg två matchers avstängning. Det löste sig ändå mot Vinslöv. Lindberg kommer även få stå över mot Amo.
– Den enes död den andres bröd. Dante lindén gick in och visade att han kan ta stafettpinnen, uppger Karlsson.

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
mod_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh