moderaterna_tack
William Karlsson efter sitt 30:e målFoto: Twitter/Vegas Golden Knights

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Han var förste Vegas-spelare som nådde 20 mål, nu är han den förste att göra 30, dessutom har han en skottprocent som är hysterisk i NHL, mål på vart fjärde skott. I mitten av matchen mot Edmonton kom 3-0 från Willams klubba,i samband med det kom även 100 poäng i karriären.
– Skönt att få det gjort. Jag har haft bra chanser i några matcher på slutet utan att kunna sätta pucken, säger ”Wild Bill” som han kallas till Aftonbladet.

På plats fanns även pappa Lars och brodern Kristoffer.
– Ja, vi hade hoppats att jag skulle göra det 30:e målet nu när de är här på besök och att jag fick till det känns väldigt kul, säger William till tidningen.

Pucken den fick han behålla för att ta med hem och lägga i prisskåpet, eller kanske pappa Lars tar med den till Märsta. Coachen Gerrard Gallant är fortsatt lyrisk över sin svenske guldklimp.
– ”Bill” har varit en av våra bästa spelare ända sedan början och fortsätter vara det kväll efter kväll. Jag är väldigt glad för honom att nått den här milstolpen.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

connys
Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
outsider
komvuxq3_4
objekt3
objekt2
skanela_matcher18-19
objekt4
sbrf_sep