defacto_pan
William Karlsson från Märsta är med i NHL19Foto: NHL19/Screenshot

Karlsson 85-ratad i NHL19

På fredagen släpptes NHL19 och märstasonen William Karlsson är en av de bättre svenska spelarna i spelet.

NHL 19 har ratat William Karlsson som 85, det är en klar uppgradering från NHL18 där han var kring 77. Williams monstersäsong har gjort honom till en av de bästa svenska spelarna i NHL 19. Han är åtta på svensktoppen, mest har Victor Hedman med 91. William kommer också att finnas med i legendläget där han kan spelas tillsammans med Peter Forsberg, Mats Sundin och Börje Salming meddelar EA Sports

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

korpen_jan-feb
outsider
frisyr_december

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

icavalsta_julbanner
sigtunavatten_standard
sigtuna_funkis

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

funkis_2
connys
banner_trerosor
nrh