moderaterna_tack
William Karlsson från Märsta är med i NHL19Foto: NHL19/Screenshot

Karlsson 85-ratad i NHL19

På fredagen släpptes NHL19 och märstasonen William Karlsson är en av de bättre svenska spelarna i spelet.

NHL 19 har ratat William Karlsson som 85, det är en klar uppgradering från NHL18 där han var kring 77. Williams monstersäsong har gjort honom till en av de bästa svenska spelarna i NHL 19. Han är åtta på svensktoppen, mest har Victor Hedman med 91. William kommer också att finnas med i legendläget där han kan spelas tillsammans med Peter Forsberg, Mats Sundin och Börje Salming meddelar EA Sports

defacto_banner_sep
hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

objekt4
nfc_vinter
objekt2
sbrf_sep
objekt3
sigtunavatten_standard
sportfiske_banner
outsider
skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
connys
komvuxq3_4