sap_pan
Till 2018-års Sigtuna Melodifestival kommer förre märstabon Karl Dyall att vara med i juryn.Foto: Insändarbild/Jari Leinonen

Karl Dyall jury i Sigtuna Melodifestival

Sigtuna Melodifestival i februari har i år lockat till sig Karl Dyall och Jessica Folcker till juryn: - I år har vi 17 deltagande som kommer att framföra sina bidrag antingen med bakgrunds musik eller komp, säger projektledaren Jeanette Leinonen.

Sigtuna Melodifestival arrangeras 21:a februari och vänder sig till personer med funktionsnedsättning. Det blir en proffsig kväll i Kulturum där bland annat Karl Dyall och Jessica Folcker är med i juryn. Karl Dyall som är uppvuxen i Märsta kommer alltså hem till sina gamla kvarter. Konferencier tillsammans med Jeanette Leinonen är Johan ”Plexus” Oldemark från Gladiatorerna:
– Det blir en sprakande show som alla bör se, lovar Jeanette Leinonen.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

defacto_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

social_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
swedol_outsider
sfs_out
moderat_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
mp_outsider2022
event_outsider
pantamera_out