arlandagk_panorama
Karl Dyall kommer till Märsta med VegasFoto: Pressbild

Karl Dyall ger föreställning i Kulturum

Karl Dyall kommer till sin förra hemort Märsta med föreställningen Vegas.

centrum_pask

Karl Dyall som är uppvuxen i Märsta kommer att spela upp Vegas i Kulturum med Rennie Mirro, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna. Vegas är en hyllning till tid då smörsångarna underhöll. Det blir Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Juniors anda.

Karl Dyall är känd från ett antal tv-roller och i andra föreställningar. Han har bland annat vunnit SM i Breakdance 1984 och 1986, han har också medverkat i Crossfit Games. Föreställningen ges 5:e april. Joachim Bergström är sångare och musikalartist som bland annat varit med i West Side Story, Rennie Mirro har medverkar Grease och föreställningen From Sammy With Love som han producerat med just Karl Dyall.

valsta_utveckling
ica_pask
centrum_pask_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

fme_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

logistik_utbildning
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

happyhomes_2019

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

defacto_helsida
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

sigtunavatten_standard
bonava_helsida

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

Jul med Carola kommer tillbaka

Nöjesnyheter Carola gör om sin bejublade julshow med dubbelt antalet spelningar i år: - Det känns som jag hittat rätt helt enkelt och det är på tiden, säger hon till Aftonbladet.

fme_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april