centrum_panorama2020
Karl Dyall kommer till Märsta med VegasFoto: Pressbild

Karl Dyall ger föreställning i Kulturum

Karl Dyall kommer till sin förra hemort Märsta med föreställningen Vegas.

centrum_artikel

Karl Dyall som är uppvuxen i Märsta kommer att spela upp Vegas i Kulturum med Rennie Mirro, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna. Vegas är en hyllning till tid då smörsångarna underhöll. Det blir Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Juniors anda.

Karl Dyall är känd från ett antal tv-roller och i andra föreställningar. Han har bland annat vunnit SM i Breakdance 1984 och 1986, han har också medverkat i Crossfit Games. Föreställningen ges 5:e april. Joachim Bergström är sångare och musikalartist som bland annat varit med i West Side Story, Rennie Mirro har medverkar Grease och föreställningen From Sammy With Love som han producerat med just Karl Dyall.

defacto_helsida
2020_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

sportlov_sigtuna
happy_homes_mars
teatergrillen_helsida
aretslarling
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider