moderater_pan_sommar
Karl Dyall kommer till Märsta med VegasFoto: Pressbild

Karl Dyall ger föreställning i Kulturum

Karl Dyall kommer till sin förra hemort Märsta med föreställningen Vegas.

Karl Dyall som är uppvuxen i Märsta kommer att spela upp Vegas i Kulturum med Rennie Mirro, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna. Vegas är en hyllning till tid då smörsångarna underhöll. Det blir Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Juniors anda.

Karl Dyall är känd från ett antal tv-roller och i andra föreställningar. Han har bland annat vunnit SM i Breakdance 1984 och 1986, han har också medverkat i Crossfit Games. Föreställningen ges 5:e april. Joachim Bergström är sångare och musikalartist som bland annat varit med i West Side Story, Rennie Mirro har medverkar Grease och föreställningen From Sammy With Love som han producerat med just Karl Dyall.

helsida_sfs

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

ewas_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

defacto_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
ewas_outsider
connys
mp_outsider2022
moderat_outsider
event_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
sfs_out
outsider_social