defacto_pan
Karl Dyall kommer till Märsta med VegasFoto: Pressbild

Karl Dyall ger föreställning i Kulturum

Karl Dyall kommer till sin förra hemort Märsta med föreställningen Vegas.

Karl Dyall som är uppvuxen i Märsta kommer att spela upp Vegas i Kulturum med Rennie Mirro, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna. Vegas är en hyllning till tid då smörsångarna underhöll. Det blir Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Juniors anda.

Karl Dyall är känd från ett antal tv-roller och i andra föreställningar. Han har bland annat vunnit SM i Breakdance 1984 och 1986, han har också medverkat i Crossfit Games. Föreställningen ges 5:e april. Joachim Bergström är sångare och musikalartist som bland annat varit med i West Side Story, Rennie Mirro har medverkar Grease och föreställningen From Sammy With Love som han producerat med just Karl Dyall.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

logistik_sigtuna
colorama_april2

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

defacto_helsida
sommar
sbrf_helsida

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

fme_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

nrh
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
connys
colorama_april
fme_outsider
defacto_outsider