sap_kyrka_pan
Foto: Sigtuna kommun

Kändispar från Sigtuna anmäldes till soc

Influencerparet Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlunds, 21, som bor i Sigtuna, anmäldes till socialtjänsten i kommunen rapporterar Aftonbladet.

Någon anmälde influencerpaet Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlunds, 21, till Sigtuna kommuns socialtjänst enligt Aftonbladet. Peña har tidigare vunnit Paradise Hotel och bor i Sigtuna sedan en kort tid tillbaka. Han har över 140 000 följare på Instagram. På Instagram skriver han ”Fuck you till psykopaten den som anmälde oss till socialtjänsten”.

Emilia Wahlund skriver själv på Instagram om händelsen att hon ringde upp Socialtjänsten storgråtandes. Enligt hennes inlägg så behöver dem inte ha ett möte. Den som anmälde paret hade gjort det för att Marcelo körde bil och hållit på med mobilen medan dottern var i bilen. Hädanefter kommer dock den nyfödda dottern inte att synas på Instagram.

Aftonbladet har fått kontakt med Maria Nylander, enhetschef på mottagningsenheten på socialtjänsten. Hon upplever det inte som ett utbrett problem med att barn till kända personer anmäls oftare än andra.
– En del anmälningar innehåller inte oro av den art att det föranleder åtgärder från socialnämnden – i dessa fall tas beslutet att inte inleda utredning efter ett samtal med vårdnadshavaren, säger Nylander till Aftonbladet.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

defacto_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

connys_helsida
skordedag_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
kyrka_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

2020_helsida
kyrkoval_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
kyrka-outsider
skordedag_out
mp-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
kyrkoval_outsider
sigtuna_vatten_outsider
heat_out
bostad_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
nrh