centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Kan utses till Europas bästa flygplatslounge

Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus har för tredje året i rad nominerats till branschtävlingen World Travel Awards.

centrum_artikel

World Travel Awards arrangeras årligen för att uppmärksamma, belöna och hylla de bästa inom rese, turism och servicesektorn. ​Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus är nominerade i kategorin Europe’s leading Airport Lounge. Det är tredje året i rad som Pontus in the air är nominerade.
– Att vi är nominerade för tredje året i rad är ett bevis på att vi håller en nivå i världsklass, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group.

Pontus Frithiof uppger att beläggningen mer än tiodubblats sedan öppningen av loungerna 2017 och 2019.
– När vi skapade våra lounger för American Express, Platinum och Centurion, utgick vi ifrån de resvana kortmedlemmarna, hur vi skulle kunna tillgodose deras behov och överträffa deras förväntningar.

Vinnarna utses genom att resenärer får rösta direkt via World travel awards hemsida.

happy_homes_mars
marina_helsida
valvet_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

stottasigtuna_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

connys_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
studenten2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider