center_pan21
Kristoffer Tamsons (M)Foto: Pressbild

Kan bli höjda biljettpriser

SL spår höjd biljettpriser på grund av minskat resande under pandemin.

Dagens Nyheter rapporterar att biljettpriserna i SL-trafiken kan höjas på grund av miljardförlust under pandemiåren 2019-2020.
– Jag tror att vi måste vara ärliga med att hålla alla dörrar öppna. Det är ingen som vill höja priset men om det står mellan det och att skära ner på trafiken tror jag många är villiga att betala lite mer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M), till DN.

Ett annat alternativ man ser över är att förändra biljettsystemet innan man höjer priser för att skapa intäkter.
– Ser vi permanenta förändringar i resandemönstret så måste vi anpassa utbudet. Det kan vara att vissa är på jobbet några dagar i veckan och jobbar hemma resten av tiden. Då ska det finnas biljetter som är anpassade efter det, uppger kollektivtrafikregionrådet Tomas Eriksson (MP) för DN.

bostad_helsida
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

andersojag
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh